Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék de a párom...

Babát szeretnék de a párom még nem. Lesz ez másképp?

Figyelt kérdés
4 ès fèl ève együtt vagyunk. Èn szeretem vele kèpzelem el a jövőm, állítása szerint ő is velem. Bár ezt règebben többször mondta mint mostanság..kicsit elbizonytalanodtam. 2 ève a kezem is megkèrte de nem tűnt túl komolynak. Házasságról szó sincs rèszèről. Fèl mindig attól hogy terhes leszek, ès hogy akkor el kell vetetni ha becsúszna mert nincs megfelelő anyagi háttèr. Èn viszont ezt csak kifogásnak èrzem. 26 èves vagyok, családot szeretnèk de rajta egyre inkább azt èrzem hogy ő nem. Azt mondta hogy majd ha 30 èves leszek akkor vállaljunk babát. Önző vagyok mert előbb szeretnèk? Termèszetesen nem esnèk direkt teherbe, de olyan jó lenne a tudat, ha netán vèletlen terhes lennèk nem egyből abortuszt mondaná. Szeretem a gyerekeket ès nem szeretnèk sokáig várni :) de persze megèrtem őt is. Másnál is volt hasonló? Válaszokat előre is köszönöm! :)
2015. nov. 19. 17:09
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Lefogok ülni vele megbeszèlni. Nem baj ha most nem szeretne, majd csak 1-2 èv múlva. Ha azt látom hogy nem akar akkor elengedem. De sokszor mondtam neki ha nem èn vagyok az igazi neki akkor szakítsunk. Ő nem akart. Remèlem èn vagyok neki a NŐ. Majd kiderül. :)
2015. nov. 19. 19:37
 22/38 anonim ***** válasza:
Szia én is hasonlo helyzetben vagyok én is szeretnék férjem még nem akar saját lakást szeretne először hát ez van :/
2015. nov. 19. 22:22
 23/38 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés olyan mintha én írtam volna több mint két éve.Teljesen ugyan ez volt velünk is.Januárba lesz 2 éves a fiunk.Tudnék mesélni.Kitartás..maradj vele ha szereted és amúgy minden -oké közöttetek..légy türelmes és eljön az idő.Nálunk az anyukája halála fordította át a gondolkodásmódját..:(
2015. nov. 19. 22:56
 24/38 anonim ***** válasza:

Én 25 vagyok, a barátom 28, majd meghalok a vágytól, hogy gyerekünk legyen. :)

Tisztában vagyok vele, hogy a körülmények még nem a legalkalmasabbak, ő szeretné, ha minden feltétel adott lenne, én is jobban örülnék neki, de tisztában vagyunk azzal is, hogy sose jön el a legalkalmasabb időpont, úgyis lesz mindig vmi, ami miatt nem épp a legalkalmasabb. Én szívem szerint már egy évvel ezelőtt is teherbe estem volna, de megbeszéltük, hogy jövő októberig várunk.

Bàrmennyire is szeretem, ha arra kérne, hogy várjak 30 éves koromig, akkor nem maradnék vele. Mert akkor nagyon nem egyezne az életcélunk.

Viszont azt is megbeszéltük kb. a kapcsolatunk 4. hónapjában, hogy ha becsúszik a baba, akkor megtartjuk.

2015. nov. 19. 23:28
 25/38 anonim ***** válasza:
Ja, és mi 2 éve vagyunk együtt. :)
2015. nov. 19. 23:31
 26/38 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek köszi. Elèg vegyes. Elhagyni nem fogom ha csak nem törtènik valami olyan. Kètlem hogy talalnèk fèrfit aki egyből szeretne babát meg az olyan bizonytalan. Fèl èves kapcsolatnál nem lennèk várandós, mert mèg nem ismerem az illetőt. De a párom igen. Minden hibáját, minden porcikáját, ès inkább rá várok minthogy elkezdjem ezt újra, ès megint várhatok èveket..nehèz ez. :)
2015. nov. 20. 09:06
 27/38 anonim ***** válasza:

Nem azért hagynám el a párom, mert abban bíznék, hogy mástól előbb lesz gyerekem. Egyszerűen azért, mert ha tudja, hogy én mennyire vágyom már rá, de neki tök kényelmes gyerek nélkül, akkor minek maradjunk együtt? Szerintem egy kapcsolat alapja a közös célok. Nem azt mondom, hogy mindig mindenben egyet kell érteni, de ebben a kérdésben számomra a 4 évnyi "véleménykülönbség" nagyon sok.

Mi már a kapcsolatunk legelején megbeszéltük ezt, hogy ki, kb. mikor, mennyi gyereket szeretne. És nem is én hozam fel a témát, hanem ő kérdezte meg kb. 3. randin, amikor még tulajdonképpen nem is jártunk, csak éreztük, hogy ebből lesz valami. Mert ha teljesen másképp vélekedünk a dologról, akkor minek húzni egymás idejét?

Én azt nem értem, hogy mi az, hogy ha majd 30 éves leszel? Mi lesz akkor, miben lesz más az életetek, mint most? Megindokolta, hogy miért pont 30? Vagy csak a 30 olyan szép kerek szám és még jó messze van?

2015. nov. 20. 09:18
 28/38 A kérdező kommentje:
Azèrt mondta hogy 30 èvesen, mert ő tervez kimenni nèmetországba, hogy ott megszedhetjük magunkat, többet keresünk. Ő azzal indokolta mèg hogy nem szeretnè hogy a gyereke bármibe is hiányt szenvedjen. Èn is kèrdeztem elejèn hogy szeretne-e babát ès igent mondott. Megèrtem őt is. Ezèrt sem akarom elhagyni. De mèg úgyis beszèlek vele.
2015. nov. 20. 09:27
 29/38 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Akkor most leírnám az én történetemet, hátha segít! Mi 7 éve vagyunk együtt, én 28 vagyok. Idén került először szóba a gyerektéma, felhoztam, hogy én lassan szeretnék majd. Ő teljesen kiakadt, kb. úgy gondolta, ez még évekig nem fog szóba jönni. Nem is értem. Elég nagy volt bennem a feszültség ez miatt. Tudtam, ha becsúszna, valószínű abortusz lenne a vége. Hozzátenném, együtt is élünk. Aztán egyszer úgy alakult, hogy benne volt a pakliban és én tiszta pánik voltam, mi lesz most. Ő nyugtatott és nem engedett volna abortuszra, azt mondta el is hagyna akkor. És hogy mi az, ami miatt most nem akarom, 1-2 év múlva meg igen? Ezzel kimondta, hogy ha úgy alakulna, ő kész lenne rá. Habár direktbe még nem tervezzük... Mindig is megszakítással "védekeztünk", de nyáron feldobtam neki, mi lenne ha kipróbálnánk Pharmatexxel. Persze csak egy alkalom! Félve ugyan a következményektől, de belement. Azóta azzal csináljuk, szóval el is megy bennem, de tisztában van a kockázatokkal. Nyáron nyugis körülmények között óvatosan előhoztam a témát. Mitől fél, most még miért nem akar, mikor lenne neki ideális. Próbált kifogásokkal jönni, megmondtam neki ezek üres kifogások, azt mondta, ezzel ő is tisztában van, adjak még egy kis időt. Mondtam, hogy oké, de részemről 1-2 év. Erre már nem tudott mit mondani, de nem is akart. Ennyiben is maradtunk. Egy fél óra múlva pedig ő hozta fel, lehet igazam van és ő az, aki túl komolyan fogja fel a dolgot. Ráadásul mondtam neki, hogy az se biztos, hogy van peteérésem, mert nem érzem, hogy lenne. És ő az, aki mindenáron nőgyógyászatra akar zavarni vele. Szóval ez is egy jó pont. Tegnap mondom neki, küldtem egy képet a neten, nézd meg. Erre poénosan visszaszól: "remélem nem ultrahang kép". Szóval tisztában van vele, hogy ilyen védekezés mellett, akár terhes is lehetek. :)
2015. nov. 20. 10:40
 30/38 A kérdező kommentje:
Akkor a te törtèneted jól alakult vègülis. Ha becsúszna sem lenne problèma, ez tök jó. :) èn nemtudom mit rontok el , mièrt nem szeretne. De sehogy sem jó úgyveszem èszre. Kicsit unom hogy beszèlni se lehet erről mert kb kiakad. Az lesz hogy határozottan megkèrdem hogy velem tervezi-e vagy nem, mert akkor hagyjuk egymást. Csak elèg fura hogy egyszer ezt mondja egyszer azt. Règebben mikor azt hittem hogy terhes vagyok akkor mondta hogy bármi lesz megoldjuk. Jól esett. De ma már..semmi ilyesmi. Èn szeretem vele szeretnèk lenni ,de ha ő úgy gondolja hogy talál jobbat akkor menjen isten hírèvel. Csak egy igent vagy egy nemet szeretnèk. Ha akar babát majd , ès úgy látom hogy komolyan, várok. Ha nem akkor ennyi volt. Èn sem leszek már fiatalabb. :) köszi a hasznos választ, jó ilyeneket olvasni. :)
2015. nov. 20. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!