Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hònapja hagytam abba a...

1 hònapja hagytam abba a fogamzasgátlòt. Babát szeretnék, de hiaba szedtem a gyògyszert menszeszem nincs már szeptember 1 òta. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Elkezdtem E vitamint es gravidat szedni. 4hete az orvos meg nem latott terhesseget. Èrzèkeny a mellem, hányingerem van de a teszt negativ (bar este csinaltam, de holnap megyek orvoshoz). Valòszìnű hogy teherbeestem?

2015. nov. 1. 15:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A tabletta szedése előtt egyáltalán rendben volt a menzeszed?
2015. nov. 1. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Én inkább post pill amenorcheára tippelnék, ha a teszt negatív.
2015. nov. 1. 16:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Elotte rendben volt... nem napra pontosan de mindig mwgjott
2015. nov. 1. 16:26
 4/11 anonim ***** válasza:

De ha csak egy hónapja hagytad abba, tehát szeptember végén-október elején, akkor még az abbahagyás után kellett volna lennie egy megvonásos vérzésednek, és kb. most kellene jelentkeznie az első normális menstruációdnak.

Ha már szeptember 1. óta nincs vérzésed, akkor már a szedés alatt, az utolsó szünetben is kimaradt?

2015. nov. 1. 16:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Augusztus honapban vegig megvolt...reggel egy ket csepp es delutanra elmult. Szeptember eleje ota pedig semmi. Pedig letettem a gyogyszert is es vartam hogy legywn egy megvonasos verzes de semmi
2015. nov. 1. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát ha előtte egy hónapig folyamatosan véreztél, akkor annyira nem nagy csoda az sem, hogy nem volt rendes megvonásos már, hiszen már nem nagyon maradt minek leválnia.

Szerintem 1-2 hónapig még legyél türelmes, hátha magától visszaáll az eredeti rendszer, ha nem, akkor meg orvos.

Persze ha szexeltek védekezés nélkül, akkor néha csinálj tesztet is.

2015. nov. 1. 16:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vissza dokihoz. Bar nnagyon orulnek egy babanak :)
2015. nov. 1. 16:47
 8/11 A kérdező kommentje:
4 hettel ezelott 4mm volt a mehnyalkahartyam vastagsaga.
2015. nov. 1. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy évig nem jött meg pcos és ir miatt. Nagyon ajánlom az aviva tornát, az elég gyorsan helyrerakja a ciklust, segít a megfelelő hormonegyensúlyban, méhnyálkahártya vastagság elérésében, serkenti a peteérést, rendszeressé teszi a menzeszt, segíti a baba összehozását. Nekem most épp itt ficereg egy a hasamban:)
2015. nov. 1. 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja az lemaradt, hogy ez azután volt, hogy abbahagytam a yasminellet:)

9es

2015. nov. 1. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!