Hosszu ciklusnál, mikor van peteérés? Ciklus elején van
esély teherbe esni? Összetett kérdés bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szoval 35napos ciklusaim vannak nagyjábol ,álltalában a 18-22ik cknapomon van peteérésem ami derékfájással kezdodik. Ma a 12.napomon vagyok.Tegnap reggel védekezés nélkul voltunk együtt ma reggel fájt a derekam. Majd most este a nyák is peteérésre utal. Szoval lehetséges hogy most mar ilyen hamar lenne? Hétfőn voltam orvosnal az esedékes éves rakszürésen.Akkor nem latott dominans tüszőt. 4-5nap alatt megért volna? Ezek alapjan jol gondolom hogy van esély hogy teherbe estem?
Köszönöm
2015. nov. 14. 21:46
1/6 A kérdező kommentje:
Még plusz infónak annyi hogy nem lenne gond ha igen,terveztünk kistesot,csak par honap mulva akartunk "nekiállni". Van egy 20hós kicsink,ő nehezen 1év 8honap utan sikerult. Ezért lenne meglepő ha most meg...elsőre,vagyis nulladikra összejonne.
2015. nov. 14. 21:59
2/6 anonim válasza:
Nem vagyunk gépek, bármikor előfordulhat egy rövidebb v. hosszabb ciklus.
Ha tényleg az ovut érezted, akkor ez egy rövidebb.
2015. nov. 15. 07:15
3/6 anonim válasza:
Nekem is elobb volt most ovu.28 napos ciklusok vannak es a 11.nap volt.Hol igy hol ugy...tenyleg nem gepek vagyunk :)
2015. nov. 15. 09:16
4/6 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van. Szerintem ovut éreztem/érzem mert ma már a hasam is fáj. Nyilvan tegnap még nem fájt annyira hogy észrevegyem.(császár volt az előző azota elég furcsa de alig érzek valamit a hegig a köldökömtöl lefelé.) A kérdés valodi lényege inkabb hogy az orvos hétfőn nem látott ugye tüszőt ami kezdett volna nőni, és ennyi idő alatt,ekkorát nőtt volna? Ugy tudom a tüsző 16-20milisen mar megrepedhet illetve napi kb 1mm nő.(az előzővel uh követés is volt ,meesett hogy naponta ultrahangoztak hogy ciszta lesz e a 22mmes ből vagy megreped de nem ciszta lett) Szoval,ez érdekes... na de nem vagyunk gépek igazatok van... Mindenesetre marha kivancsi vagyok....:)
2015. nov. 15. 14:38
5/6 A kérdező kommentje:
Uramisten de béna vagyok!! Kozben utanna szamoltam, a 14. naponvoltunk egyutt és 15.en volt p.ém. Elirtam naptárt is. Azthiszem erre mondják " hogy ember tervez .... "
A sors is ugygondolja mostmar időszerü egy kistesó...
Na mostmmar egyre kivancsibb vagyok! És reménykedem is hogy megint összehoztunk egy becsuszott tervezett gyerkőcöt...;) (a nagyobb is ugy jott ossze hogy elvileg nem probalkozhattunk volna abban a honapban. Mi nem is. Ott peteérés utan voltunk egyutt és amiatt volt mégegy:) )
2015. nov. 19. 12:01
6/6 A kérdező kommentje:
Na hát,sziasztok.Csak leírnám hogy valoban ember tervez..... Ma csinaltam tesztet ugyanis nem jott meg... És bizony pozitiv lett:) igazábol lenne még egy olyan kérdésem hogy mi szerint menjek az orvoshoz. Az átlag ciklusom alapján ami szerint még nem késik, vagy mivel tudom hogy hamarabb volt p.é.m igy 30napos ciklussal szamoljak? Nem akarok tul koranmenni se... Raadasul ünnepek..... okt 31 az ut.menz első napja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!