Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a peteérés napján tudunk...

Ha a peteérés napján tudunk csak együtt lenni, előtte nem, akkor van esély babára?

Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ugy tudom igen van!Jo eséllyel lesz pozi teszted a honap végén :)
2015. szept. 4. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, amit az első ír, nem így működik. Még ha épp jókor vagytok együtt, és mindkettőtök egészséges, akkor sem törvényszerű, hogy sikerül. De tény, hogy nagyobb az esély, mint ha nem ovulációkor vagytok együtt.
2015. szept. 4. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Első vagyok.... Tudod a jelentését annak hogy jo eséllyel???? Ha nem akkor leírom hogy ne maradj tájékozatlan jo?Csak kérned kell!!!!Hol látod hogy azt irtam oooooo tuti terhes lettél menj és kezdj vásárolgatni a kicsinek..... Jesszusom
2015. szept. 4. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te nem tudod, hogy mit jelent a jó eséllyel. Vannak a valószínűségnek fokozatai, a teljesség igénye nélkül: Talán - esetleg - előfordulhat - van rá esély - elképzelhető - jó eséllyel - biztosan. A jó eséllyel azt sugallja, hogy majdnem biztos. Pedig a 20 százalék az nagyon messze van a majdnem biztostól. Pláne, hogy azt sem tudod, mindketten egészségesek-e.
2015. szept. 7. 08:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó, ne aggódj, nem élem bele magam, majd két hét múlva kiderül! :) Igazából azért tettem fel a kérdést, mert tobben mondtak, hogy az ovu előtt 2nappal sokkal jobb esélyek vannak, mint az ovu napján. Azért is írtam a kérdésben, hogy előtte nem.

Köszönöm persze, ment a zöld!:)

2015. szept. 7. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:

A jó eséllyel tényleg nem egyenlő azzal, hogy "lehetséges". Első, nincs igazad....

Kérdező, mindenesetre nem ezen fog múlni, ti megadtátok az esélyt :)

2015. szept. 8. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!