Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma van a pém, de nen...

Ha ma van a pém, de nen tudunk egyűtt lenni, attól még sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés
Hétfőtől csütörtökig együtt voltunk,de most hétvégén nem tudunk :( és elvileg és gyakorlatilag is ma van a peteérésem. Kicsi így az esély nagyon hogy babás legyek?
2015. nov. 14. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Van igen esely :) Nyugi.
2015. nov. 14. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
A spermiuimok 72 oraig elelnek, igy elvileg lehetsz. Nekem is igy sikerult.
2015. nov. 14. 13:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Reménykedem. Olyan rossz időpont a peteérésre a hétvége.. Rokonok vannak itt,pontosan 8-an... ÉS a fiúk horgászni mennek vasárnapig.
2015. nov. 14. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Menj utanuk! :D Egyebkent lehet pont igy jon ossze,hogy nem is szamitasz ra ;)
2015. nov. 14. 13:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Végülis mindenki tudja,hogy babát szeretnénk,de azért apukám biztos nem örülne(bár én azért jobban zavarba lennék:D) ha megsejtené,miért húzodok félre a férjemmel fél órára :D
2015. nov. 14. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
:D :D Lehet utana a halak is jobban horogra akadnak :D
2015. nov. 14. 14:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D feldobtad a napom :D
2015. nov. 14. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Pont így vagyok én is.Együtt voltunk kedden és csütörtökön de ma reggel volt ovum. Majd kiderül :) 1 éve próbálkozunk
2015. nov. 14. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha osszejott a baba egy halaszevet keszits a tiszteletere :D Viccen kivul megsugom,hogy a 3.babam nekem is ugy jott ossze,hogy ovu elott 48 oraval voltunk kb egyutt magyarul az aktus utani 3.nap reggel jelezte a ho hogy ovulacio megtortent .Vezettem a hogorbet :) Szoval drukk mindkettotoknek! Kerdezonek is es az elottem valaszolonak is :) Sok sikert csajok!
2015. nov. 14. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap úgy lett pozitív a tesztem, hogy 2,5 hete kedden volt peteérésem, és előtt szombat,vasárnap voltunk együtt! :)
2015. nov. 14. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!