Szerintetek sikerülhet így?
Az a problémám, hogy lassan 5 éve szeretnénk a férjemmel babát. Eddig soha nem estem teherbe, míg tavaly májusban elkezdtem szedni cinket és E-vitamint, és megtörtént a csoda. Teherbeestem, de nem láttak semmit az ultrahangon, el is vetéltem elég hamar. Aztán rá két hónapra újra teherbeestem, de ő is elment nagyon hamar. Azóta megint semmi.. ennek már 1 éve újra.Most nem jött meg már több mint 1 hónapja, ezért elmentem a nőgyógyászhoz. Aki közölte, hogy PCO szindrómám van, de ezt miért nem látták eddig?? Egyik percről a másikra láthatóvá válik? Illetve én 2 éve voltam terhelésés cukor vizsgálaton és az eredményeim: Az éhomi vércukrom: 5,1mmol/l volt, a 30 perces: 8,9mmol/l, a 60 perces: 8,8mmol/l, a 90 perces: 5,5mmol/l, a 120 perces pedig: 4,5mmol/l.
Illetve az inzulinom: inzulin: 7,53uIU/ml, inzulin profil 1: 58,71uIU/ml, inzulin profil 2: 115,25uIU/ml, inzulin profil 3: 73,57uIU/ml, inzulin profil 4: 30,44uIU/ml.
Igazából nem is jókor voltam. Mert hormon vizsgálatot is csináltak, és mindkettőt egy napon. Ezekre az eredményekre, azt mondták akkor,hogy jók. Most viszont, kaptam clostilbegytet, illetve choragon tüszőrepesztő injekciót. Szerintetek ez elég lehet arra,hogy sikerüljön a baba?! Clostit már szedtem, de akkor nem segített. Köszönöm előre is annak aki végigolvassa amit írtam, és a válaszokat is előre köszönöm.
Szia!!
Én szerintem ez ir! a terhelésből látszik!! az éhgyomri alá esik a 120 perces értéked és a 0 perces inzulin is magas a 120 perces 25 körüli érték lenne jó! a pco nem minden esetbe látszik mert a vérzéssel letisztulhat ! vannak pcos tüneteid?? hormonok milyenek lettek??
Szia! Ne haragudj, hogy ezt írom, de ez nagyon gáz így... :(
Először is hagyd ott az orvosodat, mert a régi nézetű gyógymódok már elég elavultak. Új eredmények kellenek. 3 pontos cukor és inzulin terhelés, 3. napi hormonsor (itt az LH/FSH aránya nagyon fontos, kb. 1 legyen). Clostyt teljesen lődd ki, árt nagyon. Metformin tartalmű gyógyszer kell a majdani eredményeid alapján, é sok sok fajta vitamin, a megfelelő adagban. Műtétet felejtsd el!!! A Mensmentisről én is csak jókat hallottam, bár én messzi lakom BP-től, így én sem jártam ott, csak az ismerősöm. Pajzsmirigy alulműködő vagyok, PCOs, IR és 40 hetes kismama természetes úton. Lehet, hogy én vagyok a csoda, nem tudom, de rengeteg mindent megtettem, amit tudtam. Félig az orvosra hallgatva, félig a saját eszemre. Ha gondolod írj privit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!