Sikerülhet így?
Figyelt kérdés
Szabályos 28 napos ciklusaim vannak. Szerdán lesz peteérésem, de csak kedd este tudunk együtt lenni, utána elutazik a férjem egy hétre. A másik kérdésem az, hogyha szabályos a ciklusom a vérzésem is rendben, akkor minden rendben velem ugye? Ez lesz a 4-ik hónap, hogy próbálkozunk.2015. márc. 29. 11:37
1/4 anonim válasza:
A lehető legjobb. :) jó eséllyel igen de ez nem biztos. Szabályos ciklus jót jelent, 4. probalkozos hónap nem sok, ne is gondolj rosszra. Amit tenni tudsz hogy nem görcsölsz rá a baba dologra mert az nem segít csak ront a helyzeten. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Minden rendben veled.szerintem sokan örülnénk ha ilyen szabályos lenne a menstruàciónk :) és ki tudnánk számolni a peteérést.a keddi együttlétből is lehet baba,tudod a sperma akár több napig is életképes lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
Még nem görcsöltem rá, csak felmerült a gondolat bennem, hogy baj lehet. Remélem hamarosan sikerül. Az a tervem, hogy idén kismama leszek. Úgyhogy szilveszterig nem idegeskedek. Igaz boldog lennék ha hamarabb jönne. :)
2015. márc. 29. 19:57
4/4 A kérdező kommentje:
2016 októberében estem teherbe!
Pedig minden vizsgálat azt mutatta, egészségesek vagyunk.
2018. febr. 2. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!