Ha a hőm fent van, a mellem is duzzadt - elvileg jó a progeszteron szintem -, akkor miért barnázok mindig mensi előtt? Így sikerülhet egyáltalán a baba?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 18:10
1/3 anonim válasza:
Elég hosszú a luteális szakasz is?
Az okot nem tudtom, nekem ezen a tea segített, és lekezelték a méhszájsebemet is.
A baba pedig így is sikerülhet. Nálunk totál rendszertelen mensi, és pecsételő vérzés mellett jött véletlenül.
2/3 anonim válasza:
Nekem mindkét gyereknél sőt még most a harmadik gyerkőc próbálkozása előtt is úgy jön meg a menzeszem, hogy 1-2 nap barnázás esetleg halvány rózsaszínes valami, de épp hogy valamennyi, aztán a harmadik naptól indul be élesbe. Így nálam mindig dilemmát jelentett hogy honnan számoljam a ciklus első napját mert mindenhol azt írják hogy az első vérzéses naptól,pedig olyankor nekem már két napja barnázgatás van. A fiamnál úgy teszteltem pozit, hogy 26. napon kellett volna a barnázásnak kezdődnie. NEm jött, gondoltam ok, 29. napon sem jelentkezik a barnázás akkor teszt! Így is lett és pozitív lett. szóval sajna ki kell várni a lehető legkésőbbi dátumot, és akkor tesztelni. Nekem most az első barnázásom márc 30-n volt, ápr 1én az első vérzéses nap. A peteérés a barnázástól számított 12. napon volt. De nem kapkodok, megvárom az ápr 29-t és csak akkor tesztelek ha addig nem jön meg. Nehéz kivárni már kezdek belecsavarodni, de muszáj lesz. Szerintem ne aggódj a barnázás akkor gond ha nincs rendes mensi csak a barnázás, vagy ha össze vissza jön meg.
3/3 A kérdező kommentje:
A mensim rendesen jön meg mindig. Szinte napra pontosan. Már 1,5 hónapja barátcserje kapszulát szedek, hátha az majd segít. Az orvos is azt mondta, ezzel nem kell foglalkozni. Csak azért mégsem normális, hogy minden mensi előtt már 5-6 nappal "barnázok" - eleinte csak rózsaszínes, majd mensi előtt 1-2 nappal lesz barna.
Nagyon szeretnénk már babát, és arra gondoltam, hogy lehet e miatt nem jön össze. :(
2015. ápr. 23. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!