Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik esetleges progeszteron...

Akik esetleges progeszteron hiány miatt korábban tesztelnek, mikor kezditek/ kezdtétek a tesztelést?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
12. dpo majd a következő babánál. Persze benne van az esély, hogy negativ lesz de hát ha kell bogyó akkor kell.
2015. ápr. 11. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy a 16. naptól kezdjem el a progit, 12 napig, akkor teszteljek, ha negatív hagyjam abba, ha a pozi folytassam. De kicsit tartok tőle, hogy mi van, ha van baba, de nem mutatja ki olyan korán? Eddig mindig később mutatta, igaz, hogy nem is maradt meg soha, lehet azért :(
2015. ápr. 11. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
10.dpo-n teszteltem írtó halványat. Délután futottam a dokihoz Utrogestanért. Problémamentes terhességem volt hála égnek.
2015. ápr. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!