Progeszteron hiány lehet?
2. babát tervezünk, jövő hónaptól nem szeretnénk védekezni. Viszont most és az előző hónapban úgy jött meg a mensim, hogy először egy kevés barnázás volt,majd kb. másfél napra rá megjött rendesen. A fiam anno elsőre összejött, a ciklusaim 28-32 naposak. Ma megjött, de most is csak a wc papíron van némi barna. Nem tudom,hogy régebben volt-e ilyen ,csak nem figyeltem rá. Viszont a progeszteron hiány többi tünete nincs meg nálam.
Csináltassak egy hormonvizsgálatot, vagy még korai? Azt csak a nőgyógyászom tudja kiírni?
Peteérés van progeszteron hiánynál?
Köszi!
Hát én is remélem,hogy nincs gond! Peteérésem szerintem van, mert a tünetei meg vannak, szoktam érezni is, soha nem volt még 28 napnál rövidebb, vagy 32-nél hosszabb ciklusom.
Csak most ez a barnázás megijesztett!
Ilyesmi nálam is előfordul néha, és hát igen, mi március óta próbálkozunk sikertelenül a második babával, pedig az első simán összejött elsőre (igaz, annak már több, mint hét éve, nyilván hét év alatt változhatott a szervezetemben sok minden, főleg, hogy akkor még csak húsz éves voltam).
Nyáron volt barnás folyás mellett egy halványka pozitív tesztem (természetesen mikor máskor, mint hétvégén), mire orvosig jutottam, addigra megjött. Az a baj, hogy hiába mondtam én az orvosnak ezt a barna folyást, csak legyintgetett rá, mondván, hogy még nem próbálkozunk egy éve, addig nem csinál semmit, csak ha egy év sikertelen próbálkozás megvan.
Szóval nem tudom, hogy ha te most ezzel elmennél orvoshoz, akkor érdemben foglalkozna-e vele. Magánrendelésen esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!