Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg? Mellfeszules nelkul?

Terhesseg? Mellfeszules nelkul?

Figyelt kérdés

A 14,15,16,dik napon talán a 17dik napon voltam együtt a párommal.a ciklusom 28-30napos..

10nap telt el az együttlét óta és van még 5-6 napom hogy megjojjon.

A hasam és a derekam görcsöl vadul..Pont mint menses elott..Viszont a mellem nem faj..na ez aggaszt..

Mert az első babamnal nagyon fáj elotte..

40 éves leszek..

Mit gondoltok lehetek terhes?...Az időzítés jó elvileg..De aggaszt h nem fáj a mellem.

2015. nov. 11. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

FIgyelj, attól még mert nem feszül a melled, lehetsz terhes.

Viszont attól még mert peteéréskor voltatok együtt, nem biztos hogy teherbe estél, ez nem szentírás. De azért hajrá

2015. nov. 11. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehetsz. Nincs két egyforma terhesség. A tünetek amúgy is később kezdődnek.

Sok sikert!

2015. nov. 11. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:

semmit nem jelent...nekem régebben mindig feszült, menzesz előtt is, a lányom előtt is, most meg éppen ez már a 4. ciklusom hogy egyáltalán nem feszül.

amikor teherbe estem, semmilyen terhes tünetem szinte nem is volt. a 8. héten kicsit égett a gyomrom de ez volt minden...ebből nem lehet semmire sem következtetni, mint ahogy a görcsökből sem...főleg hogy én úgy vettem észre ilyenkor placebo alapon mindenki mindenfélét érez a luteális szakaszban. Ettől függetlenül remélem, összejön nektek mielőbb.

2015. nov. 11. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 9 hetes vagyok, és nem feszül a mellem, csak a mellbimbóm érzékeny.
2015. nov. 11. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
En mindig abbol tudtam,hogy baba lehet mert nem fajt a cicim ugy mint menszi elott szokott :)
2015. nov. 11. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat...Hát várnom kell...Tegnap teszteltem egyet.persze,hogy negatív lett.hiszen korai..De nagyon remenykedem
2015. nov. 11. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. En is ebben a korban vagyok es pontosan tegnap jött meg:( nekem ha tünet van az nálam nem jót jelent ha semmit nem erzek akkor pozi a teszt. Igy volt ez most is.
2015. nov. 11. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy 6 nap múlva + legyen a teszted! :)
2015. nov. 12. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!