Akiknek babát várnak! Veletek elment a párotok az első vizsgálatra, pozitív teszt után?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 09:35
31/34 anonim válasza:
Át lehet vinni azt a szabadságot azért, nem olyan nehéz. Mi itt élünk, a férjem az egyik legnagyobb multinál dolgozik, évek óta át tudja vinni a szabadságot januárra. Szerintem teljesen felesleges itt minősítgetni egymást és egymás férjeit, nem vagyunk egyformák, van akinek fontos, hogy ott legyen, van akinek nem. Nekem jól esett, hogy a férjem velem volt (nyilván egyedül is ment volna, de így jobb volt), van akinek nem fontos egy ultrahang.
32/34 anonim válasza:
Annyit írtam, hogy igen, magyarul válaszoltam a kérdésre, 46%, ha azt írom nem az 100%? Vagy micsoda???? Ez most mitől nem volt hasznos, kedves lepontozók????
33/34 A kérdező kommentje:
Tudjátok, az a vicces, hogy én annyit kérdeztem,hogy a LEGELSŐ vizsgálaton ott volt-e a párotok.
Mert nyilvánvalónak tartottam, hogy van,aki el tud menni többször is, és van olyan, aki kötöttebb munkahelyen dolgozik..
Különösképp az sem érdekel, hogy van-e munkája vagy sem :D
Ez magánügy mindenkinél.
Létezik 3 műszak is, és pl., ha délutános az illető, akkor ott tud lenni délelőtt a kismamával, stb stb
Köszi a válaszokat!
2015. nov. 9. 23:08
34/34 anonim válasza:
A legelsonel nem jott be velem,kint megvart (5 hetes vagyok) a tobbire viszont szeretne jonni :) A Kisfiammal is vegigkisert 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!