Akiknek babát várnak! Veletek elment a párotok az első vizsgálatra, pozitív teszt után?
11,
ha munkanélküli, akkor érthető. :)
Nálunk is eljött, de nem kellett ezért szabit kivennie, mert este 6-7 óra körül voltak a magánorvosnál az ultrahangok.
A kórházi cukorterhelésre is eljött, mert az reggel 7-kor volt, de a két genetikai UH-ra nem jött.
Egy-egy NST előtt a terhesambulancia teli váróját nézegetve mindig csodálkoztam, hogy mennyien ráérnek, mennyien nem dolgoznak napközben. Minden alkalommal több volt a kísérő, mint a kismama.
Megszokott látvány volt, hogy a nagypocakos a fal mellett ácsorog, miközben tucatnyi hím terpeszkedve tesped a székeken.
Volt, hogy kijött a nővér és határozottan felszólította az üldögélőket, hogy legyenek szívesek átadni a helyet a várandósoknak. Szégyen.
ma 10:50
Nem azért jött, hogy pesztráljon, hanem mert ő is akarta hallani a szívhangot, később akarta látni a babát.
ma 10:42
Nem munkanélküli, de én se vagyok az, az összes UH délután, munkaidő után volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!