Akiknek babát várnak! Veletek elment a párotok az első vizsgálatra, pozitív teszt után?
Nem, mert dolgozott.
Az ultrahang vizsgálatokra viszont eljött, a 18-32-38. héten :)
Igen, ezidáig minden egyes vizsgálatra, még vérvételre is jött velem.
Az uh-kat szinte jobban várja mint én, hiszen neki még csak ez az egyetlen lehetösége, hogy 'kapcsolatba lépjen' a babával. :) én ugye érzem mozogni folyamatosan, szóval tudom, hogy rendben van.
Igen, együtt mentünk először is - ma délután is úgy fogunk - de bejönni nem szokott a vizsgákatra, csak a hosszasabb uh-kra mint a 12. heti, 20. heti, ahol lehet nézelődni. Meg persze a babamozi, ami direkt erre van. :) A többi vizsgálatnál nagyon rövid az uh, nincs értelme igazán bejönnie amiatt. A vége felé már lehet, hogy többször bejön, amikor több megbeszélnivaló lesz, ami őt is érinti. Én nem érzem, hogy méhszájvizsgálathoz, kenetvételhez, stb. szükség van az apuka jelenlétére. Szívhangfigyelőnk van itthon, bármikor meghallgathatjuk.
29+3 hkm
Az elsőre nem, értelmetlen is lett volna, mert hüvelyi ultrahang volt. (7 hetesen)
A többire viszont mindre elkísért, minden ultrahangot felvett videóra. :)
A teljes éves szabadságkerete ráment volna, ha az utolsó vérvételre, vizeletleadásra, eseménytelen terhesgondozási alkalomra is elrángatom.
2 nagy UH-ra jött velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!