Miért nem erősödik a második csík?
Figyelt kérdés
Clearblue plus tesztet használtam. Az elsőt október 24én szombaton akkor annyira halvány lett hogy képen nem is látszott akár hogy fotóztam. Aztán a következőt 27én kedden csináltam az már jobban látszott ekkor voltam orvosnál ő nem latott terhességet de a pozitív teszt miatt kontroll vizsgálatra hívott jövőhét péntekre (nov. 13) aztán a következő tesztet 30án csináltam pénteken ez egyértelmű erősödést mutatott már fotón is jól látszik viszont ma egy héttel később ismét csináltam viszont ez teljesen ugyan olyan lett mint az egy héttel ezelőtti!
Ez a mai tesztem
2015. nov. 6. 15:14
11/15 A kérdező kommentje:
Ne vagyetek soha clearblue-t... Ilyen csúnyát még egy teszt sem vert át :( ma megjött, orvos szerint nem volt terhesség még kémiai sem
2015. nov. 14. 08:32
12/15 anonim válasza:
próbáld ki a Medi-labot. Nemvárt napján erős pozitív teszteket csináltam vele.
13/15 A kérdező kommentje:
Hat most épp úgy vagyok vele hogy nem veszek többé tesztet. Ha úgy gondolom terhes vagyok akkor elmegyek vérvételre. Az nem lesz szellemcsíkos meg száradási csíkos meg halvány csíkos meg álpozitív hanem egyértelműen megmondja mi van. De hatalmasat csalódtam a clearblueban... Nem gondoltam volna hogy ilyen drága teszt amit szinte mindenki az egekig magasztal képes lesz egy erős álpozitívat mutatni. Ja és nem egy lett álpozitív hanem 4!! Gyönyörű kék pluszjelek jöttek ki...
2015. nov. 14. 13:27
14/15 anonim válasza:
15/15 anonim válasza:
Lemaradt, hogy 10-es voltam
Sajnálom Kérdező, voltam én is a helyedben. Nemvárt után a Facelle vizeletsugarasban 5 percen belül megbízhatsz, utána ki kell azt is dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!