Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem erősödik a csík?...

Miért nem erősödik a csík? Volt igy valaki? Megmaradt a babája? Vagy csak túl aggódom? Nagyon régen várunk a Babára.

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 2. 07:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2014. aug. 2. 07:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, tesztre válogatja, hogy milyen erős a csík. Gratulálok.
2014. aug. 2. 08:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért ne maradna meg? A legkevésbé sem tudod belőni, hogy épp ugyanolyan koncentrációjú vizeletet eressz a tesztre, tehát a teszt erősödése NEM mérvadó, nem diagnosztikus jellegű. Ha halványodik, akkor lehet, de még akkor is 80%, hogy nincs baj. Nem érdemes kétnaponta tesztelni, ez urban legend, nem egyformán nő bennünk a HCG mennyisége, ha nagyon kontrollálni akarod, akkor inkább 4-5 naponta. NYUGIIIII! :)
2014. aug. 2. 08:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Szia. Tényleg? Nagyon szeretnénk a babát. Akkor nem baj ha nem túl erős a 2. Csík? Köszönöm a megnyugtató választ.
2014. aug. 2. 08:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! ha két hét múlva is ilyen erősségű, akkor lehetne aggódni, de két nap az eltérés,úgyhogy nyugi. Gondolom nem lehetsz több 4-5 hetesnél, friss terhesség, ahhoz képest gyönyörű a csík. 3-4 nap múlva ismételd a tesztet, reggeli első vizeletből. Annyit hozzátennék, hogy az én első tesztem sokkal haloványabb volt, de én láttam. Kb. hat-hé hetes lehettem már amikor olyan erős lett, hogy majd leugrott a tesztről. Nyugi!!! És sok boldogságot!
2014. aug. 2. 08:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nyugtató szavakat. Igyekszem nem aggódni. Ma vagyok elvileg 5 hetes. Hát akkor meg fogadom. És csak jövő héten hétvége felé tesztelek még egyet.
2014. aug. 2. 08:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Szép pozitív a teszted, sztem nincs miért aggódni! :)
2014. aug. 2. 08:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. aug. 2. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
En soha nem tudtam eroset tesztelni, mindig halvanyka maradt, ehhez kepest problemamentes terhessegbol vn egy gyonyoru, egeszseges kislanyom,
2014. aug. 2. 08:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is a választ. És gratulálok a pici lányhoz!
2014. aug. 2. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!