Ha nem erősödik a hcg csík, de meg sem jön a menstruációm, akkor lehet hogy megállt a fejlődésben de a szervezetem "nem löki ki"?
Figyelt kérdés
6,5 hetes terhes vagyok elvileg. Péntekre van időpontom a nőgyógyászhoz.2014. jún. 24. 14:25
1/5 anonim válasza:
Az is benne van a pakliban, hogy nem gyerek miatt pozitív. Nem ijesztgetni akarlak, de ciszta is okozhat pozitív tesztet.
2/5 anonim válasza:
Azért a terhességekhez képest igen-igen elenyésző eset az, amikor ciszta okozza a pozitívot...
Teszttől is függ, van olyan fajta amin sose lesz igazán erős csík.
Miért tesztelsz? Ha egyszer pozitív, szerintem amíg orvoshoz nem mész, már ne tesztelj, mert csak idegesíted magad vele.
3/5 A kérdező kommentje:
6 év után estem teherbe, a lányom 10 hónapos. Szeretnénk kistestvért neki, és úgy voltunk vele hogy úgysem jön össze rögtön. Ez az első hónap volt amikor próbálkoztunk, és pozitív lett a tesztem. Nem valószínű a ciszta, inkább a terhesség. X-epil teszteket csináltam párat. Egy ismerősöm említette, hogy amikor elvetélt, akkor volt halvány csíkja, ami nem erősödött. Ezzel a fülembe ültette a bogarat, természetesen megijedtem.
2014. jún. 24. 18:02
4/5 anonim válasza:
2. vagyok.
Pont ezért ne tesztelj, mert nincs szükséged a stresszre! Vannak rosszul végződött sztorik, de hál'Istennek a happy end a gyakoribb :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 26. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!