Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem erősödik a hcg csík,...

Ha nem erősödik a hcg csík, de meg sem jön a menstruációm, akkor lehet hogy megállt a fejlődésben de a szervezetem "nem löki ki"?

Figyelt kérdés
6,5 hetes terhes vagyok elvileg. Péntekre van időpontom a nőgyógyászhoz.
2014. jún. 24. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is benne van a pakliban, hogy nem gyerek miatt pozitív. Nem ijesztgetni akarlak, de ciszta is okozhat pozitív tesztet.
2014. jún. 24. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért a terhességekhez képest igen-igen elenyésző eset az, amikor ciszta okozza a pozitívot...

Teszttől is függ, van olyan fajta amin sose lesz igazán erős csík.

Miért tesztelsz? Ha egyszer pozitív, szerintem amíg orvoshoz nem mész, már ne tesztelj, mert csak idegesíted magad vele.

2014. jún. 24. 15:04
 3/5 A kérdező kommentje:
6 év után estem teherbe, a lányom 10 hónapos. Szeretnénk kistestvért neki, és úgy voltunk vele hogy úgysem jön össze rögtön. Ez az első hónap volt amikor próbálkoztunk, és pozitív lett a tesztem. Nem valószínű a ciszta, inkább a terhesség. X-epil teszteket csináltam párat. Egy ismerősöm említette, hogy amikor elvetélt, akkor volt halvány csíkja, ami nem erősödött. Ezzel a fülembe ültette a bogarat, természetesen megijedtem.
2014. jún. 24. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Pont ezért ne tesztelj, mert nincs szükséged a stresszre! Vannak rosszul végződött sztorik, de hál'Istennek a happy end a gyakoribb :)

2014. jún. 24. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 26. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!