A párommal nemsokára szeretnénk babát. Kb 1-2éven belül.2éve csak megszakítással "védekezünk" mert amúgy örülnék akkor is ha előbb jönne a pici. Mit gondoltok? .
Az viszont elkezdett foglalkoztatni, hogy minden rendben van e mert
eddig mèg nem estem teherbe pedig nagyon sokan így lesznek terhesek.
Lehet csak túl ügyesek vagyunk? :)remélem
Én írtam a 35-ös P. indexet.
Szerintem itt több dolog van:
az egyik, hogy nem biztos, hogy minden férfi előváladéka tartalmaz annyi életképes spermiumot, ami elég hozzá, csak hát ezt senki nem tudja magáról ilyen módon,
illetve az adott férfin múlik, hogy mennyire tudja szabályozni magát.
Azért lehet ilyen magas a szám (egyébként már 40-es indexet is láttam), mert ha "nem sikerül" időben a megszakítás, akkor viszont elég sanszos lesz hirtelen...
Igen én is úgy tudom, hogy esélyes így a teherbeesès.
Azért a válaszok többsége megnyugtatott. Igen tudom hogy végre el kéne dönteni mikor jöjjön a baba,de gondolom más is volt már úgy hogy vágyik babàra úgyèrzi már készen áll lelkileg is, de még ezt meg azt meg kène csinálni mielőtt gyerek lesz stb.szóval az ember húzza-halassza a dolgot valami miatt.
14: De gondolom azért alapvetően rendezett körülmények között éltél mindig.
Nyilván sosincs olyan, hogy tökéletes időpont, mindig lehetne húzni-halasztani.
De úgy vélem, az sem normális, aki a totál bizonytalanságba szül sorra, szeretetből meg lehet élni alapon, aztán féltucat gyerekkel sír a szája, hogy segítsenek, mert egy összkomfort nélküli putriban vergődnek...
"gondolom más is volt már úgy hogy vágyik babàra úgyèrzi már készen áll lelkileg is, de még ezt meg azt meg kène csinálni mielőtt gyerek lesz"
- Akkor nem vállalok, és nem csodálkozom azon, hogy "védekezünk, aztán mégsem jön".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!