Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal nemsokára szeretnén...

A párommal nemsokára szeretnénk babát. Kb 1-2éven belül.2éve csak megszakítással "védekezünk" mert amúgy örülnék akkor is ha előbb jönne a pici. Mit gondoltok? .

Figyelt kérdés

Az viszont elkezdett foglalkoztatni, hogy minden rendben van e mert

eddig mèg nem estem teherbe pedig nagyon sokan így lesznek terhesek.

Lehet csak túl ügyesek vagyunk? :)remélem

2015. nov. 4. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én írtam a 35-ös P. indexet.

Szerintem itt több dolog van:

az egyik, hogy nem biztos, hogy minden férfi előváladéka tartalmaz annyi életképes spermiumot, ami elég hozzá, csak hát ezt senki nem tudja magáról ilyen módon,

illetve az adott férfin múlik, hogy mennyire tudja szabályozni magát.

Azért lehet ilyen magas a szám (egyébként már 40-es indexet is láttam), mert ha "nem sikerül" időben a megszakítás, akkor viszont elég sanszos lesz hirtelen...

2015. nov. 4. 21:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen én is úgy tudom, hogy esélyes így a teherbeesès.

Azért a válaszok többsége megnyugtatott. Igen tudom hogy végre el kéne dönteni mikor jöjjön a baba,de gondolom más is volt már úgy hogy vágyik babàra úgyèrzi már készen áll lelkileg is, de még ezt meg azt meg kène csinálni mielőtt gyerek lesz stb.szóval az ember húzza-halassza a dolgot valami miatt.

2015. nov. 5. 02:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, na én pont ebben a helyzetben vagyok, amit írtál is. Évekig megszakítás, nem lettem terhes. Idén már nagyon izgatott minket a gondolat, mi lenne ha nem lenne megszakítás. Csak egyszer... Oké, akkor legyen Pharmatex, megszakítás nélkül. Na az egyszeri alkalomból eddig 5. hónapnál tartunk. :) Eddig így se lettem terhes. De mégis "feszegetjük" a határokat, direktbe viszont nem szeretnénk még. Persze akiknek már van gyerekük, meg teljesen tervezett volt, direktbe csinálták az első perctől, azok ezt nem értik. És jönnek azzal, hogy akkor "döntsétek már el, hogy legyen vagy ne". De ez mégse ilyen egyszerű... Akármennyire vágynék most rá, nem mernék a párom elé állni, hogy most azonnal gyereket akarok! Mert az ESZEM tudja, hogy még 1 évet várni lenne ideális minden szempontból. Ez legyen meg, az legyen kész, stb...
2015. nov. 5. 10:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet csak en gondolkodom furan de sose ugy vallaltam a gyerekeim hogy mennyi ez meg az van a hazban,bankszamlan stb.Mert akkor mi van ha megvan az a bizonyos " ez meg az " aztan nem jon a baba megse? Hiaba van meg minden..ez egy jo es erdekes tema :)
2015. nov. 5. 10:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti válaszoló vagyok. Utolsó! Neked is igazad van. Az ember erre vár, arra vár, ez legyen meg, az legyen kész, az idő meg csak megy. De mi van, ha utána évekig nem jön össze? A pakliba benne van. De úgy, hogy nem érzem 100%-san adottnak az összes körülményt, mégis "húznám" a dolgot. Titkon vágyom rá, be is tudnánk vállalni, de mégis van pro és kontra. Én ezért nem merném még direktbe... Na meg anyagilag is szeretnék "jobban" felkészülni, mert azért sajnos a mai világba az se mindegy, az ember mennyi pénzzel tud belevágni.
2015. nov. 5. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:

14: De gondolom azért alapvetően rendezett körülmények között éltél mindig.

Nyilván sosincs olyan, hogy tökéletes időpont, mindig lehetne húzni-halasztani.

De úgy vélem, az sem normális, aki a totál bizonytalanságba szül sorra, szeretetből meg lehet élni alapon, aztán féltucat gyerekkel sír a szája, hogy segítsenek, mert egy összkomfort nélküli putriban vergődnek...

2015. nov. 5. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:

"gondolom más is volt már úgy hogy vágyik babàra úgyèrzi már készen áll lelkileg is, de még ezt meg azt meg kène csinálni mielőtt gyerek lesz"

- Akkor nem vállalok, és nem csodálkozom azon, hogy "védekezünk, aztán mégsem jön".

2015. nov. 5. 14:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozom csak elgondolkodtam rajta ennyi. Néha az ember csak megerősitesre vágyik.
2015. nov. 5. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!