Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Esélyes ez a...

Mit gondoltok? Esélyes ez a hónap?

Figyelt kérdés

[link]

Naptár szerint ma, holnap kellene megjönnie, de a görbe szerint nem. Tegnap estétől kicsit megjön érzésem van.

#hőhörbe
2015. nov. 3. 07:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon késői ovud volt, a 23. ciklusnapon, tehát még minimum egy hét van az esedékes vérzésig. Az ovu körüli szexek nem a legjobb helyen vannak, persze azért esély mindig van. A 20. és a 24. ciklusnapi szexből lehet talán baba, de előbbi elég korán volt a repedéshez képes, utóbbi kicsit későn. De belefér végülis.
2015. nov. 3. 07:57
 2/10 anonim válasza:
én is a 19. cn-re húznám az ovudat, szóval szerintem még számolj rá pár napot a menszire/tesztre :)
2015. nov. 3. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Még csak 7. dpo körül vagy, ebből bármi lehet. Viszont kicsit ritkának találom az együttlétek számát.
2015. nov. 3. 10:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasonlóan látom én is. Tényleg ritkán tudtunk együtt lenni, a férjem rengeteget túlórázott:S
2015. nov. 3. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:

A többi görbéd milyen? Hogy szokott alakulni a hőd a ciklus második felében?

Mert első ránézésre én is azt mondom, hogy 23. napon volt ovulációd, így a menzesz még nem aktuális, majd kb. egy hét múlva csak.

Viszont 10. naptól is van benne egy emelkedés, csak nagyon-nagyon picike. Egy tesztet lehet csinálnék, hátha, de ha az negatív, akkor várj minimum egy hetet a következővel.

2015. nov. 4. 12:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát, július óta vezetek görbét. Egyik sem hasonlít a másikra, sőt, volt, hogy ovum sem volt a görbe szerint, szóval nem lehet összehasonlítani. Úgy gondoltam, vasárnap csinálok egy 10-es tesztet, ha addig nem jön meg.
2015. nov. 4. 17:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni: ez a görbe azért is furcsa, mert az alaphőm is magasabb volt, mint az előző ciklusaimban(36,1-3 között mozgott eddig, ovu után meg 36,5-6).
2015. nov. 4. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha az alaphőd ilyen alacsony, tényleg előfordulhat, hogy 9. napon volt ovud, ovu fájdalom is akkor volt. De azért ne éld bele magad, a 23. nap azért esélyesebb.
2015. nov. 4. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám, mert bár máskor alacsonyabb az alaphőm, most a mensi közbe sem ment le:S

én is 23 cn ra teszem az ovum. Ciklus.hun bejelöltem, hogy ne számítsa azokat a napokat. Így 19. cnpa teszi az ovum. Ha jól számolja, pénteken-szombaton kellene megjönnie. Ha mégsem jön meg, talán basárnap már valósat tud mutatni a 10-es teszt.

2015. nov. 4. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:
a görbe lemaradt: [link]
2015. nov. 4. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!