Mit jelent az, hogy késik? Mi alapján várjátok ekkorra vagy akkorra a menstruációtokat?
Sokan nem tudják, hogy a megtermékenyíttet petesejtek csupán kb 20 %-ból születik gyermek. Sokkal többször fordul elő az, hogy ugyan a petesejt megtermékenyül, de a következő vérzéssel ki is jön. Ilyen esetben is késhet pár napot a menzesz.
Egyébként sem törvényszerű a 12-16 nap, mégha nem is áll fent hormonzavar(persze a nagy átlag azért neked ad igazat), mivel előfordulhat spontán peteérés is akár menstruáció előtt egy nappal is.
"Mi alapján várjátok ekkorra vagy akkorra a menstruációtokat?"
Vedd figyelembe, hogy csak a nők egy része hőmérőzik, ovutesztel stb. Ráadásul közülük se mindenki tudja értelmezni ezeket. Pl rendszeresen azt hiszin, hogy a pozitív ovuteszt az ovuláció napja, vagy a görbéből nem tudják megállapítani, hogy mikor volt ovulációjuk, és segítséget kérnek. Sokan nem tudják azt sem, hogy mi az a luteális fázis. (Ez nem szégyen, de azért nagyon nem árt, ha a testünk működésével tisztában vagyunk.)
A legtöbben egyszerűen csak a ciklusuk hosszával vannak tisztában, és ez alapján várják/nem várják ekkorra vagy akkorra a vérzésüket.
én "szerencsére" minden hónapban megéreztem a pé-t,pont ezért nem is hőmérőztem meg ovuteszteltem.mikor éreztem h fáj meg tojásfehérjés a folyásom,onnatól mindíg 16 napra meg is jött.amikor nem jött meg 16 nap után tudtam h baba van,és igazam is lett.
31 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!