Mondjátok hogy pozitív, igaz?
Ma vagyok a számított 13. dpo-n, s csak azért teszteltem, mert másfél hete fájnak a melleim, ami nem szokott.
Illetve, mindig barnázok mensi előtt kb. 4 napon át, s most holnap kellene megjönni, és semmi barnázás.
:)
Amúgy normális hogy hol jobban hol erősebben görcsölgetek, mint amikor meg akar jönni?
Ez egy sima x-epil-es 25-ös teszt, ha érzékenyebbet veszek azon jobban fog látszani?
Itt egy másik kép is, hátha jobban látszik:
Köszönöm!
18.vagyok
Valóban a magnesium citrici is nagyon jó, kb félidőtől már azt szedtem. VAlamiért nekem a Béres mulasztotta el a görcsöket az elején. Kinek mi válik be.
A citrici receptes. Lehet,hogy kiadják anélkül is, de a háziorvosod is felirja, igy olcsó.
Van, ahol anélkül is kiadják, de receptre valóban jóval olcsóbb. Próbálj ki többfélét, aztán érzed majd, hogy melyik jó. Nekem a citrátossal erősen kísérleteznem kellett, hogy beállítsam a megfelelő mennyiséget:D
19-es
Hát este olyannyira begörcsöltem, hogy nem bírtam felkelni, levert a víz de úgy hogy át kellett öltöznöm, s tartott jó 10 percig.
De azt hittem leszakad a hasam :(
Szóval ma elmegyek a dokihoz
Megvizsgált, + UH, és látott petezsákszerű képletet, de mivel még nagyon korai terhesség, ez így van jól.
De hál az égnek nem talált se folyadékot, se vért a méhben, így nem attól volt. Sok folyadékot, és magnéziumot kell szednem, meg ha rám jön akkor nospát.
S egy hét múlva vissza kell mennem, de végül is gratulált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!