Mondjátok hogy pozitív, igaz?
Ma vagyok a számított 13. dpo-n, s csak azért teszteltem, mert másfél hete fájnak a melleim, ami nem szokott.
Illetve, mindig barnázok mensi előtt kb. 4 napon át, s most holnap kellene megjönni, és semmi barnázás.
:)
Amúgy normális hogy hol jobban hol erősebben görcsölgetek, mint amikor meg akar jönni?
Ez egy sima x-epil-es 25-ös teszt, ha érzékenyebbet veszek azon jobban fog látszani?
Itt egy másik kép is, hátha jobban látszik:
Köszönöm!
Jajj hát köszönöm szépen!
Olyan haloványka, nem? Vagy nem tudom, azért gondoltam hogy veszek egy komolyabb tesztet mondjuk 10-es erősségűt, mert a férjem 5-6ig dolgozik a héten, s szeretném meglepni, mondjuk egy délutáni teszttel :)
Amikor reggel elmegy dolgozni, még alszok :D
Gratulálok , ez pozitív. Szokott ilyenkor görcsölni, feszülni a has, mintha megjönne, nem kell tőle megijedni.
Orvoshoz ráérsz bejelentkezni két-három hét múlva, ilyenkor még általában nem sok mindent lát ultrahangon, később meg talán már egyből szívpulzálást is.
Viszont soron kívül fordulj orvoshoz, akár ügyelethez, ha véreznél/barnáznál, kimondottan heves görcseid lennének.
Nagyon boldog babavárást kívánok!
Nagyon szépen köszönöm nektek, a tanácsokat is! Kedvesek vagytok!
Mindenképp veszek egy komolyabbat, s megcsinálom délután, max ha ott nem mutatja, mivel mégis csak délutáni, akkor a reggeli, remélem nem tűnik el :D
Olyan nincs, hogy nem mutatja a délutáni :) Már most gyönyörű pozitív, így ne aggódj :) Fele ilyen halványak is pozik és délután is ott vannak :)
Gratulálok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!