A férjemnek azt mondták hogy terméketlen. Ez azt jelenti hogy nem lehet babánk?
Figyelt kérdés
Még az eredményt nem kaptuk meg csak telefonon közölte az orvos. Kedden kell neki vérvételre menni-e,de nagyon megilyedtünk eddig azt hittük velem van a baj. Aki volt így tudna tanácsot adni?2015. okt. 31. 10:24
11/20 A kérdező kommentje:
Meg lett az eredménye a férjemnek és nincs egy darab spermája sem. Most csinálnak hormon vizsgálatot. Mire számítsunk? Nagyon el vagyunk keseredve.
2015. nov. 5. 19:06
12/20 anonim válasza:
sajnálom!
genetika, here biopszia!
ez a legrosszabb változat!
donor inszem,lombik!
3 -as voltam!
13/20 anonim válasza:
Szia, nálunk a férjemnél volt ilyen, herebiopszia után is maradt sajnos az eredmény, tehát egyáltalán nem termel spermiumot a szervezete, valószínűleg egy fejlődési rendellenesség miatt. Nem hormonális probléma volt. Nem tudtak változtatni ezen az állapoton, így donorspermiumot vettünk igénybe (de furcsán hangzik ez...:) ) Azonban sok minden okozhat ilyet, a mi esetünk ritka nagyon, pl lehet, hogy csak elzáródás van a herében és emiatt nem ürül spermium. Végezzetek el minden vizsgálatot, amit csak lehet. Szerintem a hormonvizsgálat és a biopszia mindenre választ fog adni, lehet, hogy csak "banális" probléma okozza! Kitartást kívánok.
14/20 anonim válasza:
bocs egy kicsit nyersre sikerült!
a biopszia mindenre választ ad de lehet nem is komoly a baj!!ha tudnak a biopszián kinyerni spermát lehet vele donorozni!!
sajnos nálunk nem hozott eredmény így donor inszem volt 4 db most kezdünk bele a donoros lombikba! lelkileg nagyon megviselt! nem volt könnyű !!
3-as voltam!!
15/20 anonim válasza:
Spermabank? Keress egy termékeny fickót :)
16/20 A kérdező kommentje:
Meg lett a friss eredmény 50 szem closty után a párom újra termékeny lett. Nagyon boldogok vagyunk. Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni :)
2016. márc. 10. 14:29
17/20 anonim válasza:
Most olvastam először a kérdésed. De jó, hogy helyre jött. Sok sikert és mihamarabbi teherbeesést ;) :)
18/20 anonim válasza:
Sok sikert kívánok én is!!!! Jön majd az a baba hamarosan! ;)
19/20 mandiga válasza:
Én is épp most olvastam először. Nagyon jó ilyen pozitívra sikerült dologokat olvasni.
Sok Boldogságot Kívánok Nektek. :)
20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek :)
2016. márc. 11. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!