Mar van 2 pozi tesztem! :-) A ferjemnek ma elmondom a jo hirt. Ti mikor mondtatok el a szuloknek?
Én a férjemmel izgultam a teszt felett. Együtt vártuk, természetes volt, hogy ott van Ő is..ahogy az összes uh-n és a szülésen is ott volt :)
Szülőknek is elmondtuk első adandó alkalommal (én kicsit furának tartom, hogy ha 12 eltelik....ha baj van NE LEGYEN akkor kell, hogy támogassák az embert)
Gratulálok!
" Es hogy mondtatok el a jo hirt? :-) "
Szerinted el akarják vetetni?? Jesszus isten...
A szuloknek nincs beleszolasuk felnott onallo gyerekeik eletebe. Tanacsot adhatnak ha a gyerekuk Keri, de nem szolhatnak vele.
A ferj meg nyilvan szinten szeretne, ha Mar nem vedekezett.....
Nekem is most lett pozi tesztem, pontosabban tegnap :) A férjemnek azonnal mondtam, én nem bírnám ki, hogy ne mondjam el neki. Anyukáméknak ma mondtam, akartam előbb csinálni még egyet, hogy biztos legyen. Azt, hogy anyósomék mikor tudják meg, a férjemre bízom, még nem döntötte el, hogy most mondjuk el nekik, vagy a szívhang után.
Sajnos volt már egy vetéléssel végződött terhességem, azt tudták a szülők mindkét oldalon rögtön. Nekem jó volt, hogy anyum tudta, mert anno ő is járt így, sokat tudott nekem segíteni, lelki értelemben is. Szoros a kapcsolatunk, én el sem tudom képzelni, hogy ne mondjam el neki/nekik azonnal. Ha ne adj isten baj van, arról úgyis szólok neki, akkor meg fölösleges előtte eltitkolni. A férjem viszont szerintem pont ezért dilemmázik, hogy elmondja-e.
Szerintem csináljátok úgy, ahogy nektek jó. Ha bizalmas a viszony köztetek, akkor nyugodtan mondjátok el, örülni fognak. Ha pedig rosszul alakulnak a dolgok (de NEM fognak!!!), akkor melletted állnak majd. Persze ha rossz a viszony, akkor nem kell elmondani ilyen korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!