Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mikor és hogyan mondtátok...

Ti mikor és hogyan mondtátok el anyukátoknak az örömhírt? Hogy reagált rá? Számított rá?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy pár kis cipőt adtunk neki, egyből értette és nagyon örült. :)
2014. júl. 25. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy letelt a három hónap, akkor áthívtuk az én családomat és anyósékat egy sütizésre és akkor mondtuk el egyszerre mindenkinek. Kaptak egy kis ultrahang képet bekeretezve. Igazából mindenki ledöbbent, nem mondtuk soha senkinek, hogy babát tervezünk, így igazán meglepetés volt. Aztán az első sokk után nagyon örült anyum, másnap már minden ismerősnek boldogan újságolta, hogy nagymama lesz - még azoknak is, akiknek én szerettem volna személyesen elmondani :)
2014. júl. 25. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nalunk is ket eselyes volt.:-)ugyanis elvileg nem volt parom.marmint nem volt bemutatva,mivel 15ev van koztunk.gondoltam majd ha komolyra fordul.na az elso "probalkozos" (nem tettunk ellene de nem is gorcsoltunk ra) honapbaj terhes lettem.atmentem hozzajuk es kozoltem h a hasamban van a szulinapi ajandekuk(mindenki teli nalunk a fiam is tel vegen szuletett).plusz vittem az ultrahangkepet.:-)Anyukam elkezdett sirni pedig aztan nem vagyunk olyan huuu de kozeli viszonyban.:-)azota mar megszuletett a fiam,mindenki ismer mindenkit.es minden jol alakult.:-)le is kopogom.
2014. júl. 25. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Templomban voltunk. Én rosszul lettem, kijöttem. Mire anyu és apu kiért utánam, én már hánytam a templomkertben. Rögtön leesett nekik, hogy mi a helyzet.
2014. júl. 25. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy ilyen mesekönyvet vettünk mindkét nagyinak, és az elejébe beleragasztottam az első uh-képet, amin persze még csak egy pacni volt.

Majd kiugrottak a bőrükből.:)

2014. júl. 25. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:

bocsi a link lemaradt

[link]

2014. júl. 25. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1 év próbálkozás után mondtam el nekik, hogy szeretnénk babát, de még nem sikerült stb...

2 év után derült ki, hogy nem lehet természetes úton.

10 hetes vagyok, és nem számította rá, de természetes úton sikerült.

Mikor pozi lett a teszt, felhívtam őt is, persze zokogtam az örömtől.

Annyit mondott: " ezért miért kell ordítani?"

Hát nem esett túl jól! :(

Nem is hiszem, hogy nagyon érdekelné majd az unokája, mivel én sem igazán érdeklem. Pedig nem rossz a kapcsolatunk, csak neki nem számítanak annyira a gyerekei, csap Apu.( akit viszont imádok!)

Persze a mi boldogságunk határtalan! :)

Bocs, hogy ez nem egy kedves történet. :)

2014. júl. 25. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyszüleim aranylakodalmára gyűlt össze a család, miután mindenki átadta az ajándékát jöttünk mi. Egy fehér dobozt piros masnival átkötöttem és ebbe tettem az ultrahangos képet és egy pár zoknit :) Nagy volt az öröm, már mindenki várta, hogy mikor jön az unoka/dédunoka!
2014. júl. 25. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!