Lassú a spermaja a férjemnek ma Derült ki van esély rá hogy még lehet babánk?
3 éve van hogy nem esem teherbe, ezért gondoltuk hogy a férjem a soros és meg döbbentunk, elég lassú a spermaja, van neki sok, azal nincs baj, csak lassú.
Most minden kavarog a fejemben annyit szenvedtem annyi menstruáció, kivizsgálás, műtét,ovus teszt, és nem beszélve a terhességi tesztekrol, haaaaat szomorú vagyok :-(
Van lassú spermara valami hatásos gyógyszer???
Az andrologian írt ki étrend kiegészítőt de méreg drága 40 ezer,egy havi adag és három hónapig kell szedni.
:-o
Ezért is itt érdeklődöm hogy van e esélyünk, így vagy van e olcsóbb megoldás?
Tudom a babaert mindent, de hátha valaki volt hasonló helyzetben?
2. vagyok
A férjem Forever-es E vitamint szedett, első hónapban jött a baba, pedig neki azt írták, hogy 1-1 mozgó (nem lassú, mozgó!) spermium látható.
Nálunk ugyanezt volt. Csak lassú spermiumok, nulla gyors mozgású. Ezen nem is változtatott semmilyen szer, pedig a férjem elég kávét iszik.
Inszeminációt meg sem próbálták, egyből lombik. Szerintem ha 3 évig nem jött össze, nem érdemes sokáig halogatni. Én is játszadoztam ovuteszttel, teljesen mindegy volt. Bár mi tudtuk, hogy ez a helyzet, adtunk neki valamennyi esélyt, aztán egy év után azt mondtuk, hogy nincs értelme. Így viszont azóta van egy fiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!