Tudom már unjátok. Pozitív vagy Negatív?
Fogalmam sincsen hányadik dpo, mert nemrég hagytam abba a szoptatást és nem rendszeres még a ciklusom. Volt peteérésem, ezt a 37 fokos ébredési hőmből gondolom, de hogy mikor azt nem tudom pontosan napra (a 19 hónaposom mellett nem könnyű megfelelően hőmérőzi) X-epil teszt határozott 2. csík ugyanolyan színű mint a tesztcsík, de csak egy vékony vonal.
Sajnos a lányom 2,5 év után sikerült túl vagyok már sok csalódáson és pofára esésen. A tesóra is várunk már jó ideje .. A kiokító válaszokat mellőzétek, az őszinteséget ne !! :)
Úgy néz ki az én megérzésem volt a helyes, és még csak ma van a 14. nap peteérés óta, és azt hiszem ez mai 3. pisiből minden kétséget kizáró:
Képzeljétek, voltam UH-n. 20 mm petezsák 5 mm szikhólyag és 6 mm élő embriócsomó pulzáló szívcsővel. Ikerterhességnek indult, de a másik nem él, felszívódik. Picit kicsi nekem a baba a tesztekhez meg a szerintem fogantatáshoz képest, de remélem csak ez az ikerdolog kavart be, vagy az élő babám később fogant.
Grav S 6 vagyok.
10 NAP MÚLVA KONTROLL szurkoljatok
Na hallod még én is Boldog vagyok egy ilyen jó hír után!
Sajnos nekünk ebben a hónapban nem jött össze... épp menstruálok. Pedig annyira szerettük volna.
Első próbálkozás volt az első babára.
Nagyon jó egészséget kívánok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!