Tudom már unjátok. Pozitív vagy Negatív?
Fogalmam sincsen hányadik dpo, mert nemrég hagytam abba a szoptatást és nem rendszeres még a ciklusom. Volt peteérésem, ezt a 37 fokos ébredési hőmből gondolom, de hogy mikor azt nem tudom pontosan napra (a 19 hónaposom mellett nem könnyű megfelelően hőmérőzi) X-epil teszt határozott 2. csík ugyanolyan színű mint a tesztcsík, de csak egy vékony vonal.
Sajnos a lányom 2,5 év után sikerült túl vagyok már sok csalódáson és pofára esésen. A tesóra is várunk már jó ideje .. A kiokító válaszokat mellőzétek, az őszinteséget ne !! :)
Az a probléma, bár lehet, rossz a szemem, hogy a második csík sokkal vékonyabb, mint kéne, hogy legyen.
Én inkább csinálnék egy másikat, mert nekem ez nem egyértelmű, nagyon nem!
Sajnos én is így vagyok...a kislányom előtt 2,5 évet tesztelgettem...de nekem mindig negatív volt...1 csíkos. Pedig nem 1 és nem 10 tesztet lőttem...Aztán nagyon halvány pozitív, de egyértelmű lett és rá 8 hónapra megszületett a lányom.
Szinte azóta próbálkozunk is...párszor teszteltem negatívat.
Most azért jutott eszembe, mert úgy érzem volt peteérésem, és rengeteget járok pisilni, ami az egyetlen jele volt a lányommal való terhességemnek 9 hónap alatt.
De nyilván csak reménykedem, azért ez eléggé furcsa teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!