Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom már unjátok. Pozitív...

Tudom már unjátok. Pozitív vagy Negatív?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincsen hányadik dpo, mert nemrég hagytam abba a szoptatást és nem rendszeres még a ciklusom. Volt peteérésem, ezt a 37 fokos ébredési hőmből gondolom, de hogy mikor azt nem tudom pontosan napra (a 19 hónaposom mellett nem könnyű megfelelően hőmérőzi) X-epil teszt határozott 2. csík ugyanolyan színű mint a tesztcsík, de csak egy vékony vonal.

Sajnos a lányom 2,5 év után sikerült túl vagyok már sok csalódáson és pofára esésen. A tesóra is várunk már jó ideje .. A kiokító válaszokat mellőzétek, az őszinteséget ne !! :)

[link]

#csík #pozitív #vékony 2. csík
2015. okt. 30. 17:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Én halványan látom. :)
2015. okt. 30. 17:21
 2/28 A kérdező kommentje:
És szerinted az hogy ilyen vékony a csík? Engem ez zavar, mert élőben még erősebben látszik, de csak így vékonyan.
2015. okt. 30. 17:25
 3/28 anonim ***** válasza:

Az a probléma, bár lehet, rossz a szemem, hogy a második csík sokkal vékonyabb, mint kéne, hogy legyen.

Én inkább csinálnék egy másikat, mert nekem ez nem egyértelmű, nagyon nem!

2015. okt. 30. 17:25
 4/28 anonim ***** válasza:
Én is látok ott valamit. :)
2015. okt. 30. 17:31
 5/28 anonim ***** válasza:
Én látok 2. csíkot, de valószínűleg rossz a teszt mert nem ilyennek kéne lennie. Egyforma vastagnak kellene lennie a 2 csíknak. Szerintem csinálj másikat.
2015. okt. 30. 17:37
 6/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív!
2015. okt. 30. 17:41
 7/28 anonim ***** válasza:
Ez az a teszt, ami fölött úgy állnék, hogy "öööööö....", és csinálnék még egyet, mert fogalmam sincs :D Pedig van kb. 40-50 teszt már a hátam mögött, negatív és pozitív is vegyesen. De erre egyiket sem merném biztosan rámondani.
2015. okt. 30. 18:01
 8/28 A kérdező kommentje:

Sajnos én is így vagyok...a kislányom előtt 2,5 évet tesztelgettem...de nekem mindig negatív volt...1 csíkos. Pedig nem 1 és nem 10 tesztet lőttem...Aztán nagyon halvány pozitív, de egyértelmű lett és rá 8 hónapra megszületett a lányom.

Szinte azóta próbálkozunk is...párszor teszteltem negatívat.

Most azért jutott eszembe, mert úgy érzem volt peteérésem, és rengeteget járok pisilni, ami az egyetlen jele volt a lányommal való terhességemnek 9 hónap alatt.

De nyilván csak reménykedem, azért ez eléggé furcsa teszt.

2015. okt. 30. 18:05
 9/28 anonim ***** válasza:
De azért fogsz még tesztet csinálni? Én szurkolok!
2015. okt. 30. 18:11
 10/28 A kérdező kommentje:
Van még 1 db a 2 db-os tesztből. De nem akarok több fejfájást okozni magamnak korai tesztel. Vasárnap, vagy hétfőn ellövöm a másikat, ha ez halvány pozi, akkor annak egyértelműnek kell lennie. Addig meg zárt osztályra kerülök :D
2015. okt. 30. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!