Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom hogy unjátok már de...

Tudom hogy unjátok már de szerintetek pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

a másik kép :

[link]

2012. márc. 27. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nagyon rosszul látszik,de sztem pozitív.Gratula!
2012. márc. 27. 18:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen ez pozitiv.gratulálok!
2012. márc. 27. 18:05
 3/16 anonim ***** válasza:
Elmosódott, de egyértelműen pozitív.Gratulálok!
2012. márc. 27. 18:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Pozitív!!
2012. márc. 27. 18:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Naná! :) Gratulálok!!!
2012. márc. 27. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:

Még szép,hogy pozi:)

35hkm

2012. márc. 27. 18:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen, ez pozitív, de jó neked!

Gratulálok!

2012. márc. 27. 18:38
 8/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :) de amugy nagyon halvány ám :) és eláruljam miért is kérdeztem meg ezt töletek!? Azért mert 8és fél év után HIHETETLEN AZT HALLANI HOGY "POZITIV,GRATULÁLOK"!!!!!Ez nagyon jo érzés..most csináltam meg a tesztet és ti vagytok az elsők rajtam kivül akik látják :) Sosem szabad feladni!ezt azoknak mondom akikkel egycipőben jártam egészen idáig :)Nagyon sok csalodás után most itt van :)Ez biztos én még soha az életben nem teszteltem pozit sehogy semmilyen szinten még ilyen halványan se !!nagyon joo
2012. márc. 27. 18:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát akkor még nagyobb GRATULA NEKED!! Nagyon megérdemelted, hihetetlen rossz lehetett ennyi ideje várnod rá! Teljesen átérzem azt, hogy most mennyire nagyon boldog lehetsz! Kb. én is így leszek ezzel, ha velem is megtörténik ez a csoda, mert ez már számomra is egy nagy csoda lesz 2 és fél év sikertelenség után... és ki tudja még mennyit kell várnom....:((

Spontán jött össze 8 és fél év után?? Vagy valamit másképp csináltatok mint eddig?

2012. márc. 27. 19:19
 10/16 anonim ***** válasza:

szia, gratulálok. Remélem minden rendben lesz, mi is 3.5 év után teszteltünk pozitívat, most itt szuszog a kiságyban :)

Várom a további fejleményeket.

2012. márc. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!