Tudom már unjátok. Pozitív vagy Negatív?
Fogalmam sincsen hányadik dpo, mert nemrég hagytam abba a szoptatást és nem rendszeres még a ciklusom. Volt peteérésem, ezt a 37 fokos ébredési hőmből gondolom, de hogy mikor azt nem tudom pontosan napra (a 19 hónaposom mellett nem könnyű megfelelően hőmérőzi) X-epil teszt határozott 2. csík ugyanolyan színű mint a tesztcsík, de csak egy vékony vonal.
Sajnos a lányom 2,5 év után sikerült túl vagyok már sok csalódáson és pofára esésen. A tesóra is várunk már jó ideje .. A kiokító válaszokat mellőzétek, az őszinteséget ne !! :)
Sajnos a ma reggeli tesztem negatív. Csak a száradási csík látszik a tesztcsíknál max.
Még egy pici remény van bennem, hogy a 24-én sejtem a peteérésemet, hogy ez lesz a nyerő, és akkor ugye még csak 8. dpo, és nem mutatja ki . Köszi a szurkolást, jövő héten még jelentkezem..
Eléggé elkeseredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!