Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostyval kinek sikerült...

Clostyval kinek sikerült elsőre a régen várt baba? Kinek hanyadikra sikerült?

Figyelt kérdés
Mesélnétek nekem erről? Milyen adagban szedtétek, volt e tüszőrepesztő és progeszteronpótlás? Követték e UH-val a peteérést? Előre is köszönöm.

2015. okt. 28. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok?

Én szerdán kezdem a Clostyt, első hónap lesz vele, az összes vizsgálaton túl vagyunk már, minden rendben, mégsem jön a baba. Nagy reményeket fűzök ehhez a gyógyszerhez! És akár az ikreket is bevállaljuk :)

nekem nem írtak fel tüszőrepesztőt, sem progipótlást és uh-ra is magánba megyek, mert aki felírta nem uh-zik. Kíváncsi vagyok hány tüszőm érik meg :)

2015. nov. 23. 13:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát sok sikert! Nálam már elvesztette a varázsát a closty. Első hónapban 1 tüsző ért meg. Második hónapban nem szedtem a gyógyszert, akkor 3 is, és abból se jött össze. Pedig elméletileg nálam csak azzal van baj, hogy nem nőnek meg a tüszők. Szurkolok, hogy neked beváljon, de azért komolyan ne éld bele magad annyira, mert nagyon rossz csalódni :( :'(
2015. nov. 23. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem kaptál tüszőrepesztőt? Lehet az a baj, hogy megérik, de nem reped meg.

És a Clostynak elnyújtott hatása van, az jó, ha nem szeded és a következő hónapban is több tüsző érik meg.

nálatok mi lesz a következő lépés? Inszemináció?

4 tüszőm ért meg múlt péntekre, ma megyek megint uh-ra, kíváncsi vagyok megrepedt-e vagy mi történt velük.

2015. dec. 7. 12:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem sikerült az első clostys hónap. És az azt követő Closty mentes sem ... :(
2015. dec. 19. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom :( Még nekem sem sikerült. :/ Most szedtem megint clostit, de esélytelen szerintem ez a hónap megint. Jövőhétre nem várom amúgy. Most leállunk minden gyógyszerrel és vizsgálattal, adunk pár hónap pihenőt a párommal, utána pedig dokit váltunk.

Amúgy kapok tüszőrepesztőt, mindig szépen megreped, csak valamiért nem jön össze :(

Na de fel a fejjel ;) Innen csak felfele lehet esni ;)

6-os és 12-es

2015. dec. 19. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem ma jött meg, az első Clostys-tüszőrepesztős-Duphastonos hónap nem jött össze.

Még egy ilyen ciklusnak adunk esélyt és utána jön az inszem.

2015. dec. 26. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:

2. Clostys+Duphastonos ciklusban vagyok, ma a 6. dpo-n. Most nagyon korai ovum volt a 12. cn-en, a múlt ciklusban a 17. cn-en repedtek csak meg.

Kérdező, veled mi történt azóta?

2016. jan. 12. 13:55
 18/18 A kérdező kommentje:

Velünk egyelőre semmi. Jövő hónapban kezdjük a második clostys hónapot. Eddig a párom eredményeinek javulására vártunk.

Nálatok mizu?

2016. márc. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!