Clostyval kinek sikerült elsőre a régen várt baba? Kinek hanyadikra sikerült?
Hogy vagytok?
Én szerdán kezdem a Clostyt, első hónap lesz vele, az összes vizsgálaton túl vagyunk már, minden rendben, mégsem jön a baba. Nagy reményeket fűzök ehhez a gyógyszerhez! És akár az ikreket is bevállaljuk :)
nekem nem írtak fel tüszőrepesztőt, sem progipótlást és uh-ra is magánba megyek, mert aki felírta nem uh-zik. Kíváncsi vagyok hány tüszőm érik meg :)
Nem kaptál tüszőrepesztőt? Lehet az a baj, hogy megérik, de nem reped meg.
És a Clostynak elnyújtott hatása van, az jó, ha nem szeded és a következő hónapban is több tüsző érik meg.
nálatok mi lesz a következő lépés? Inszemináció?
4 tüszőm ért meg múlt péntekre, ma megyek megint uh-ra, kíváncsi vagyok megrepedt-e vagy mi történt velük.
Szia!
Nagyon sajnálom :( Még nekem sem sikerült. :/ Most szedtem megint clostit, de esélytelen szerintem ez a hónap megint. Jövőhétre nem várom amúgy. Most leállunk minden gyógyszerrel és vizsgálattal, adunk pár hónap pihenőt a párommal, utána pedig dokit váltunk.
Amúgy kapok tüszőrepesztőt, mindig szépen megreped, csak valamiért nem jön össze :(
Na de fel a fejjel ;) Innen csak felfele lehet esni ;)
6-os és 12-es
Nekem ma jött meg, az első Clostys-tüszőrepesztős-Duphastonos hónap nem jött össze.
Még egy ilyen ciklusnak adunk esélyt és utána jön az inszem.
2. Clostys+Duphastonos ciklusban vagyok, ma a 6. dpo-n. Most nagyon korai ovum volt a 12. cn-en, a múlt ciklusban a 17. cn-en repedtek csak meg.
Kérdező, veled mi történt azóta?
Velünk egyelőre semmi. Jövő hónapban kezdjük a második clostys hónapot. Eddig a párom eredményeinek javulására vártunk.
Nálatok mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!