Ti vettetek mikrós sterilizálót? Első babámat várom, első nem tudom, h ezt muszáj-e megvenni. Anyu szerint régen csak kifőzték forrásban lévő vízben a cumisüveget, és kész. Akkor, ha úgy is jó, minek a külön sterilizáló?
2 gyerekem van,egyiknél se volt sterilizálóm.Kifőztem első alkalommal a dolgokat,mint anyukád(enyém is így csinálta) és ennyi.
Nem betegen születnek,hála Istennek,kell a fejlődő immunrendszerüknek,hogy találkozzon 1-2 dologgal,főleg a család saját élőflórájával.
E miatt a sok sterilizálás miatt van annyi allergiás mostanában.Huh na most jól le leszek pontozva,mindegy:)
Vegyél MAM cumisüveget.
Abba csak vizet raksz, be a mikróba 3 percre és steril. Nem kell sterilizálót venni, meg főzögetni. Sokkal egyszerűbb.
A mikrónkhoz járt egy párolóedény, én azt használtam a cumisüvegekhez.
Sokkal olcsóbb, mint a drága sterilizáló.
nekünk nincs, úgy voltam vele, majd meglátom mi lesz, ha nem tudom szoptatni.
Aztán nem vettünk, inkább én is kifőzöm a cuccokat, amiket pedig nem, annak ott van a sterilizáló folyadék.
Vettem..kb 2szer hasznaltam..tok felesleges. Nekem is a sterilizalo folyadekbol is alig fogyott. Inkabb betegseg alatt hasznaltam azt is hogy ne fertozze vissza magat a bacis cumikkal..meg kb 3 havonta a jatekok be a kadba es ra a folyadek meg a viz..
ne vedd meg sztem. Boven eleg kifozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!