Ti vettetek mikrós sterilizálót? Első babámat várom, első nem tudom, h ezt muszáj-e megvenni. Anyu szerint régen csak kifőzték forrásban lévő vízben a cumisüveget, és kész. Akkor, ha úgy is jó, minek a külön sterilizáló?
Én kaptam kölcsön és örültem neki. Nekem is egyszerűbb volt,mint forralgatni. Csak beledobáltam mindent, alá két deci víz, feltekertem a mikrót és had szóljon! :)
De természetesen ha nincs úgy rá keret, akkor ne vedd meg, azért annyira nem létszükséglet!
En vettem, szerettem, hasznaltam! Idonkent a muanyag ragokakat, csorgoket is beledobtam.
Probaltam kifozogetni is, de attol egy ido utan "feheres" lett a muanyag, nem tudom mashogy irni, ez a mikros sterilizal pedig tenyleg csak ket perc:)
En ajanlom!
Egyáltalán nem muszáj, annak az életét könnyíti meg, aki valamilyen oknál fogva nem tud szoptatni.
Cumit vagy egy "biztonsági" cumisüveget érdemes bekészíteni, de azokból létezik olyan ami önmagában sterilizálható (MAM)
Részemről mi azért vettünk elektromosat, mert nem tudtam szoptatni, és 4-5 cumisüveget nem akartam főzécskézni. Mellesleg minden évben készül a konyhámban lekvár, ketchup egyebek, és a befőttesüvegek kifőzéséhez is kiváló az elektromos sterilizáló ;-)
Ne vegyél előre, mert lehet, hogy felesleges lesz. Két gyerekem van, az els születése előtt vettem 2 cumisüveget, amiket soha nem használtunk. Fél éves korukig csak szopiztak a gyerekeim, aztán meg pohárból, vagy csőrös itatóból ittak, ergo felesleges volt a cumisüveg.
Ha mégis szkség lesz rá, pillanatok alatt beszerezhetitek.
Ha van elég tejed, akkor nem kell neki más, ez így van.
A legnagyobb nyári forróságban is elég, ha akár 10-20 percenként mellre teszed, hogy igyon pár kortyot.
Biztos lesz aki ellentmond nekem, én a saját tapasztalatom mondom, a lányom nyáron még bőven szoptattam és soha nem kapott mást, se vizet, se teát, nem volt kiszáradva, pisilt eleget akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!