Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan na de mennyit?

Utrogestan na de mennyit?

Figyelt kérdés

Ovu utánra kaptam az orvosomtól Utrogestant mert kevés a progreszteronom.Viszont az a baj,hogy leletemen nincs rajta,hogy mennyit kell belőle használnom.A gyógyszertáros sem írta rá a dobozra,hogy hogy alkalmazzam.

Utrogestan 100 mg hüvelygolyót írt fel a doki 1 dobozzal.

Holnap kellene elkezdenem,de mivel hosszú hétvége van így a dokit nem tudom felhívni emiatt.

Segítene valaki aki ezt használta?

2015. okt. 22. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 2x200-at használtam.
2015. okt. 22. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:

2*2-vel szerintem is jó úton jársz.

Használd ki, hogy hosszú hétvége van, minden felhelyezés után pihenj 15-20 percet, fekve.

2015. okt. 22. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:

de ha napi 4.et használok akkor még 10 napra sem lesz elég az 1 doboz :(.

2*1 vagy 3*1 -re gondoltam de így tanácstalan vagyok :(.

Köszönöm az eddigi válaszokat ment a zöld kéz :)

2015. okt. 22. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2x1-et írt fel a doki, azt mondta, hogy nem kell annál több.
2015. okt. 22. 21:35
 5/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
Legalább 2 heti adagot kellett felírnia egyszerre a dokinak, tehát ha a doboz 30db-os, akkor szerintem napi 2x1 az adag. Különben több dobozzal írt volna fel. Ha sikertelen hónapjaid lesznek, akkor majd emeli az adagot, szerintem így első körben nem akar mindjárt nagyobb dózissal kezdeni.
2015. okt. 22. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget.

Akkor napi 2*1-et fogok használni :).Nem annyira kevés a progim,de azt mondta ezt jobb megtámogatni mert az elmúlt 2 hónapban mindig volt halvány nem erősödő pozi tesztem,de mindig megjött.Előtte viszont volt egy 8 hetes vetélésem aminek az okát nem tudják :(

2015. okt. 23. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!