26. an kellene Nem Megjonnie. Ha a mai reggeli teszt negatív attól még lehet hogy később pozitív lesz? Utrogestan kúpot kellene elkezdenem azért teszteltem ilyen korán. És olvasgattam hogy sok hölgynek már 4 nappal előtte pozitiv lett a tesztje.
Korai volt a teszt, ez még simán lehet pozitív is.
Ebben az esetben is azt mondom, ha nem jön meg, akkor reggeli első vizeletből tesztelj, ha pozitív, akkor viszont keresd fel az orvost és konzultálj vele.
Ha valakinek korábban volt peteérése, mint az átlag, vagy korábban volt egy spontán peteérése vagy nagyon érzékeny tesztet csinál reggeli első, vagy koncentrált vizeletből, annak esetleg lehet a nem várt előtt pár nappal nagyon halványan pozitív.
De ha te nem így voltál és nem olyan tesztet használtál, akkor nem meglepő, ha netán terhes is lennél, hogy még nem mutatja ki.
Nekem késik már es nem teljesen egyértelmű a tesztem nagyon halvány ezert várok ujra tesztelesig.
Csak azert irtam le mert te tenyleg korán tesztelték.
.memstruacio kimaradasa utan par napra ra tesztelj csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!