Monyk kérdése:
Utrogestan abbahagyása után ha nincs terhesség mikor jön meg, mert én már 6 napja abbahagytam?
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 10:38
1/6 anonim válasza:
Szia!nekem 2×2 kellett használnom és 4 napra jött meg!
mikor csináltál utoljára tesztet?? 6 napja? mert lehet jó lenne ha megismételnéd a tesztelést!! mennyit használtál??
2/6 A kérdező kommentje:
Ma csináltam csont negativ. 3x1 használtam. De még mindig van bennem, mert amikor a párommal vagyok csupa olyan...hogy létezik ez?!
2015. okt. 21. 11:39
3/6 anonim válasza:
Akkor lehet lassabban ürül ki mint nálam!! főleg ha a saját progid magas !
inszem miatt kaptad?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen a progi szintem jó. És inszemem volt. Akkor nincs okom aggodalomra? Amúgy barnás folyásom már van. Neked is így jött meg? Köszi a választ ;)
2015. okt. 21. 12:09
5/6 anonim válasza:
az utrogestan miatt van barna folyásod!nekem is volt ilyen! de most élénk rózsaszín volt másnap meg is jött rendesen!vasárnap jött meg és kedd este már csak barnás valami van jelenleg is!! nekem szeptember 30-án és október 1-jén volt az inszem !ilyenkor nekem darabos vér jön és sok! 2 napig!
6/6 A kérdező kommentje:
Megjött végre. :) na de, hogy milyen formába...
2015. okt. 22. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!