Hogyan dolgozzam ezt fel? Ma reggel kellett volna a "cuccot" bevinnem spermavizsgálatra, de a párom nem tudott produkálni.
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 09:13
21/27 anonim válasza:
Mi is 2 éve várunk a babára a férjem "hibájából", és én sem vagyok egy nagyon toleráns típus, de ilyen hozzáállásom sose volt a dologhoz! Ne haragudj, de nálad valami nincs rendben, úgy értem, nagyon rossz a hozzáállásod, nem a férjedet kellene hibáztatnod, sok pasi egyszerűen nem is hajlandó spermavizsgálatra menni. Én is túl vagyok sok mindenen, ha gondolod, mesélek.
22/27 anonim válasza:
Hát én meg titeket nem tudlak megérteni, de biztos minden ember más és más...
Nálunk a férjem első szóra ment vizsgálatra, sose volt gondja a produkálással, teljesen természetesnek érezte, hogy ez a dolga és kész. Sőt, figyelt arra, hogy "edzésben legyen", tehát ha netán nem volt szex 2-3 nappal előtte, akkor "elintézte maga", hogy ideális legyen az anyag... :-)
És én ezt tartom természetesnek, nem azt, aki leblokkol. De biztos mindenki máshogy működik, mondom...
23/27 anonim válasza:
12:27 vagyok, az én férjem is ment és produkált kapásból, hiszen ő is szeretné a babát, nem csak én. Csak írtam, h nem mindenki ilyen.
24/27 anonim válasza:
EZ A DOLGA ÉS KÉSZ.... nem semmi duma...
25/27 anonim válasza:
Te vagy a hibás! Talán Te el tudsz élvezni parancsszóra? Segíts neki, ha már tőle akarsz babát. Azt remélem nem kell ecsetelnem, hogy miként tudsz segíteni.
26/27 anonim válasza:
Mint leírta, segített neki.
Olvass...
27/27 anonim válasza:
Ha nem tudod előcsalogatni a gipszet, szólj valami szakértőnek, aki érti is a dolgát, nem csak követel, és hőbörög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!