Hogyan dolgozzam ezt fel? Ma reggel kellett volna a "cuccot" bevinnem spermavizsgálatra, de a párom nem tudott produkálni.
Nevetséges a párod.
Miért nem segítettél neki?
Igen, neked kellett volna megértőbbnek lenni. Mégis, mit gondolsz, miből van a férjed? Emberből van ő is, és parancsra nem tud elélvezni. Neked talán menne, ha kötelező lenne, és a férjed ott toporogna körülötted, hogy "na, összejött már, összejött már? Miért nem tudsz elélvezni? Ennyit se tudsz megtenni a kedvemért?" Ez nem éppen vágyfokozó helyzet...
Én már végigcsináltam ezt a férjemmel, amikor babát akartunk, és SOSE jött össze neki, amikor kellett volna. Hiába csináltuk akármeddig, egyszerűen nem sikerült, és a végén lelankadt. Én sokat sírtam, neki meg sorozatban nem jött össze hetekig, akármennyi kihagyás volt előtte. Csak akkor rendeződött a helyzet, amikor beláttam, hogy ő se követel tőlem orgazmust minden szeretkezéskor, és az együttléteinknek nem eredményességet kellene produkálni, hanem szeretni kellene a másikat, akár van orgazmus, akár nincs.
És ekkor - csodák csodájára - sikerült neki. Akkor, amikor nem követeltem tőle semmit, csak szerettem.
Lelki oka van annak, ha nem sikerül. Minél inkább teljesítenie kell, annál kevésbé tud teljesíteni. Ha erőlteted, később még fel se áll neki. És minél több kudarc éri, annál kevésbé fog tudni teljesíteni legközelebb.
Lehet itt pattogni meg ujjal mutogatni a másikra, de egy szerető feleség átölelte volna a férjét és megvígasztalta volna. Már bocs. :-(
Egy kis statisztika a fogamzás esélyéről a tüszőrepedés napján és az azt megelőző napokban:
Tüszőrepedés napján 33%
egy nappal előtte 31%
két nappal előtte 27%
3 nappal előtte 14%
4 nappal előtte 16%
5 nappal előtte 10%
Forrás:
Czeizel Endre: Születésünk titkai
Mi ovu előtt két nappal reggel, és ovu napján késő éjjel voltunk együtt. Nem tudom, melyikből fogant a babánk aznap, de fiú lesz.
36h km
Lemaradtam valamiről és a kérdező írta volna, hogy ott állt, pattogott, nem volt megértő???
Én úgy értelmeztem, hogy segíteni is próbált neki.
Szóval ti itt miről beszéltek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!