Hogyan dolgozzam ezt fel? Ma reggel kellett volna a "cuccot" bevinnem spermavizsgálatra, de a párom nem tudott produkálni.
Tudom, hogy neked is rosszul esett, és hogy te mindent megtettél, még annál többet is. De akkor is rossz sínre kerültél ebbe a kérdésben. Gondolod, hogy ő nem tett meg mindent? Hogy 2 percig verte, aztán csak legyintett egyet, és felállt? Így történt?
A rossz sín, amiről beszélek, a követelés: nekem JÁR valami, amit meg kell kapnom a másiktól. Így megy tönkre a legtöbb kapcsolat.
És hogyan lesz tartós? Úgy, ha nem követelsz, hanem ADSZ. Szeretetet, megértést, figyelmet. Akkor is, ha nehéz, ha szerinted nem érdemli meg. Akkor pláne. Persze ez nem egyezik a mai korszemlélettel, ahol az a sikeres ember, aki kikönyökli magánbak, megszerzi, amire szüksége van, mert kell neki, és kész. Hogy valakit szeressünk akkor is, amikor ez nem jön magától, az valami elképesztő gondolat a mai világban...
"hogy dolgozzam fel?"Húh ez durva.....A te érzéseiddel ki törődik??Te törödsz azzal,hogy ő mit érezhetett hogy nem sikerült neki???Egyáltalán az eszedbe jutott ha ez így megy akkor lehet hogy ő majd szépen keres mást???
Most jöhet a mutogatás milyen bunkó vagyok.
Ápolónő vagyok sokmindent láttam már!!!!!!Valamint mi is hasonló helyzetben voltunk.Addig amíg görcsösen akartunk nem történt semmi,nem volt eredményes semmi.Mikor lazán fogtuk fel hogy ha ez így megy egymást is elveszítjük inkább szeressük egymást stb a bébi meg jön ha akar utánna minden jó volt.Sikerül a kispohárba....mert lazábban kezeltük.Talán ő is megnyugodott nem hibáztatom amiért nem jött még össze hidd el ez máshogy nem fog menni.Ezzel tudod mit fogsz elérni?Legközelebb sem fog sikerülni.Elmegy a kedve az egész gyerek kérdéstől.Ha ilyen sokat vártatok már 1 nap nem a világ.vagy 1 hónap.Sikerülni fog ez csak türelem,szeretet,érezze nem hibáztatod,valószínű őt is bántja csak nem mondja.Nekem a férjem akkor mondta el mit is érzett mikor megszületett a kislányunk.
11.55 vagyok.
Jó persze az ő érzései is számítanak és nem egyszerű ez én tudom,de ha ő is úgy állna a párjához nem így akkor talán ő is vigaszt kapna esetleg akkor apuka(jelőlt)is áttölelte volna hogy neharagudj szivem nem szándékos de nem megy.Nálunk igy volt.És a válasz ilyenkor?
Semmi gond nem a te hibád majd következőre mindent beleadunk és láss csodát sikerült is.Ez a normális házaspári megoldás és nem a besértődés én azt mondom akinek nem megy így az ne tervezzen komolyabb dolgokat mint pl.a gyerek mert mi lesz később?Válás a gyerek megsinyli.Most lehet bunkó vagyok ismét de mint írtam én gyes előtt ebben dolgoztam és elképzelni nemtudjátok miket láttam,tapasztaltam......és ez a nagy büdös valóság.Azok a párok akik normálisan oldották meg a mai napig együtt nevelik a gyereküket.Az ilyenek meg már talán egymás nevére sem emlékeznek.És sajnos ez nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!