Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Mikor érdemes tesztelnem, ha hétvégén volt az aktus és a menzeszemnek kb két hét múlva kell megjonnie? Mikor mutat pontosat, mikor tesztelhetek minél előbb?
2015. okt. 21. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Az aktustól számítva minimum 2 hét ami a nem várt napja kb. De ha kicsit tudsz türelmes lenni 2-3 nap késés után tesztelj!
2015. okt. 21. 08:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Neten írja, egy oldalon, 5 nap után, nem is értem, akkor mindenképpen várok mensi napig. Addig lehet bármiféle tunetem?
2015. okt. 21. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
5 nap után semmiképp. Aktus után minimum 12 napot várj, de csak akkor, ha peteéérés is akkor volt. Akkor már lehet pozitív, de ha mégse, az se jelenti, hogy tuti nem vagy terhes. Biztosat a mensi kimaradása után mutat.
2015. okt. 21. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha pontosan tudod az ovu időpontját, onnantól 12-14 nap, aktustól számítva az ovu akár 5 nap múlva is lehet, ha épp később van, így ennyi plusz nappal számolva legkorábban is csak 12 nap múlva lehet halvány pozitív, de az is lehet, hogy csak 19 nap múlva lesz az.

Ha pontos a menteszed, 28 nap körüliek rendszeresen a ciklusaid, akkor a nemvárt napján érdemes tesztelni.

2015. okt. 21. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Az 5 nap nem aktus, hanem beágyazódás utánra vonatkozik, ha az aktus napján volt az ovuláció és a megtermékenyülés, akkor onnantól 7-10 nap a beágyazódás, és további 2-5 nap, mire a teszt is ki tudja mutatni.
2015. okt. 21. 09:46
 6/6 florszi ***** válasza:
nekem a mensi elmaradása után lett pozitív tesztem akkor is a legegyértelműbb elmaradás után 5-6 napjára addig rettentő halvány volt az első csak lámpa fénynél látszódott. mensi elmaradás előtt is teszteltem de negatívat és mégis itt az én pici kisfiam a pocakomba már a 37hétben :)
2015. okt. 21. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!