Fogamzasgatlo, es halvany pozitiv! Mikor teszteljek ujra?
Fogamzasgatlot szedek (a 2. honapja) percre pontosan bevettem mindig. A 7 napos szunetben csak 1 napig tartott a megvonasos verzesem es furcsa tuneteim voltak ezert ma reggel teszteltem.. Elso pisibol, idon belul halvany pozitiv lett.
Mikor erdemes szerintetek ujra tesztelnem?
Meg egy kerdesem lenne, ha a kovetkezo teszt is pozitiv abba hagyjam a fogamzasgatlot, vagy vegig kell szednem ezt a honapot?( Meg van 7 nap)
Azonal hagyd aba a fogamzásgátlót es Menj nogyogyaszatra mivel fogamzásgátló mellett estel teherbe. Ez nem jelent baj csak hogy orvosilag is bizonyított legyen a terhesség.
Es pozitiv teszt utan nem szabad tovabb szedni fog.gatlot!
3 nap múlva tesztelj.
De akár holnap is elmehetsz a dokihoz, mert ha még nem is lát semmit, de tud tanácsot adni.
Az első tesztelesed ota eltelt kb 4-5nap ha jol gondolom .
Egy leheletnyitvel sem erosodtott a 2.csik??
Mert 2naponta a hcg szint emelkedik!
28-an teszteltem ugye, es 30-an egy masikat, ami nem erosodott, de a halvany csik azon is ugyan ugy ottvolt, par percen belul.
Sajnos nem tudok felteni, probaltam de a telefonom nem csinal eles kepet es igy nem latni..:S
Majd ird meg letszi ha mész orvoshoz hogy mit mondott.
Egyébként örülnél ha baba lenne a dologban?
Mert azert pozi teszt alltalaban majdnem csak "gyerekre utal 99%ban"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!