Mikor teszteljek? Mivel hosszabb a ciklusom mint az átlag?
Figyelt kérdés
30-33 az átlag viklusom.ma vagyok a 36.napon de negatív a teszt.tünetek megvannak(van már egy fiam,tudom milyen ha terhes az ember).van már 3negatìv tesztem bár kettőn is látni valamit csak nem tudom hogy szellem,száradási csík e mert nem egyértelmű.viszont a mai mintha teljesen negatìv lenne!hanyadik napon mutatja ha van baba?mikor teszteljek?2015. szept. 19. 07:39
1/9 A kérdező kommentje:
Képet sajnos nem tudok fel tenni.minden tünet megvan ami a fiammal is volt(bár őt is csak hat hetesen sejtette a teszt)
2015. szept. 19. 07:41
2/9 anonim válasza:
Akkor próbálj türelmes lenni és várni egy picit. Ha a menstruációd nem jön meg addig, akkor 4-5 nap múlva tesztelj. 40-45 nap után én tennék egy látogatást a nőgyógyászhoz. Ha nem terhesség, akkor jobb lenne tudni, hogy mi okozza. Ha meg baba, akkor legalább megnézi, hogy jó helyen van-e, látja-e már pulzálni a szívét...
3/9 A kérdező kommentje:
Na akkor várok még egy hetet..de mikor teszteljek hogy ha úgy van mutassa biztosra?
2015. szept. 19. 10:14
4/9 anonim válasza:
Én az eddigi leghosszabb ciklusodhoz viszonyítva tesztelnék az ahhoz képesti nemvárt napján. Abból lehetne talán kiszámolni valamit, hogy mikor voltatok együtt, ha egyáltalán nem tudod a peteérés idejét. Ha később volt, akkor még akár plusz pár nap is lehet, mire kimutatná a tezst.
Muti a tesztjeidet, amiken száradási csíkszerű van!
5/9 anonim válasza:
Ja bocs, látom, hogy írod, hogy nem tudsz feltenni képet. Ha neked alapból lassabban mutatja a teszt, akkor tényleg várj addig, ameddiga fiadat mutatta, vagy kérj vérvételt.
6/9 A kérdező kommentje:
Én ahogy számolom az együttléteket is nézve kb tegnap kellett volna megjönnie maximum.akkor viszont nem is csoda jogy nem mutatja a tesz.ezek szerint lehet volt egy kései vagy egy spontán peteérésem?és már nem jött meg amikor kellett mert elindult bennem valami?
2015. szept. 19. 20:42
7/9 anonim válasza:
Nekem a 19. ciklusnap korul fogant a baba, es nekem is voltak hosszabb ciklusaim, dzoval egyaltalan nem elkepzelhetetlen. A tunetek viszont ilyen koran meg nem jelentkeznek.
8/9 A kérdező kommentje:
Enyhe hasfájá kő kemény cicik kb2-3napja.a fiammal is ennyi tünetem volt.na meg persze az a belső sugallat hogy van vakaki a pocimba!!leginkább egy megérzés!!
2015. szept. 19. 23:00
9/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvasná.40.nap megjött a havim...ha volt is baba,úgy döntött nem marad :( .na de nem adom fel
2015. szept. 25. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!