Átlag hány napos ciklus hányadik napján fogant a babád?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokat szeretnék, akik szinte pontosan tudják. :)
Más hónapokban mikor volt ovutok?
2015. szept. 13. 12:14
1/5 anonim válasza:
Szia!Nekem 28/29 napos a ciklusom.A 9.napon voltunk együtt 11.napon volt középidős fajdalmam.Abban a hónapban nem voltunk együtt többször.Itt van a kislanyom!:-)
2/5 anonim válasza:
28-30 napos ciklus 18. napján voltunk együtt, 19. napon volt peteérés :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Már két válaszból is látszik, hogy teljesen kiszámíthatatlan ez az egész... :)
2015. szept. 13. 20:23
4/5 anonim válasza:
Atlag 31 (28-34) napos ciklus mellett a 19-20. nap valamelyiken fogant az ultrahangos meretek alapjan a babam. Alapbol is altalaban kesöbb, a 17-18. nap környeken ereztem ovura utalo tüneteket.
5/5 anonim válasza:
30 napos ciklusnál a 16. Napon! Aktus után vettem észre a nyúlós nyákot,rá 14 napra pozi teszt. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!