Ti hogy voltatok anyukák?
Figyelt kérdés
Még van menszeszig kb.8-9 nap és görcsölget a hasam.Akkor megint leirhatom ezt a hónapot?El vagyok keseredve.Vagy van még remény?2015. okt. 20. 13:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél más. Nekem nem szokott görcsölni, éppen csak egy órával azelőtt, hogy megjönne. Mikor terhes lettem, már napokkal az esedékes előtt fájdogált a hasam, mintha megjönne, de hiába szaladgáltam a wc-re, nem volt semmi. Mindhárom terhességnél így volt. Biztosan neked is jelez a tested, ha terhes vagy, de ezt csak a saját megszokott érzéseidhez tudod hasonlítani, hogy más-e m8nt amilyen lenni szokott.
2/4 anonim válasza:
Nekem görcsölt a hasam beágyazódáskor de nekem 1 héttel menzi előtt amúgy is szokott, de akkor nagyon enyhén és nagyon ritkán, amikor terhes lettem inkább olyan érzés volt, mintha egy órán belül megjönne. Én reménykedtem emiatt és nem hiába, meglett a pozitív teszt. :) ez nekem 6-8 nappal nemvárt előtt volt, 3 napig tartott.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok.Majd meglátjuk,még kb.1 hét.
2015. okt. 20. 14:25
4/4 anonim válasza:
Nekem nem görcsölt. Viszont az átlagosnál sokkal jobban fájt a cicim, volt olyan kaja, amit más ízűnek éreztem, mint korábban + székrekedésem is volt, de azt ráfogtam a vitamin vastartalmára (azóta nincs, ezért gondolom, hogy a baba miatt volt). Nekem a feszítő görcsszerű érzések csak kb. 5 hetes jelentkeztek, amikor már elkezdett nőni a méhem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!