Anyukák! Ti milyen pózban csináltátok a babát? Milyen
pózban voltatok, hogy összejött?
Figyelt kérdés
Van erre valami speciális? Tehát arra gondolok, hogy az a jó, ha alul vagy? és ha felül, akkor kifolyik, és nem fel folyik? Utánna egyből el lehet menni fürödni? Vagy jó, ha fél órát fekszel (a gravitáció miatt?) Vagy ezek mind mellékesek?
Hát mi minden pózban csináltuk 5 évig,egy időben,utána mindig gyertyaállásban voltam vagy 10 percet,hogy "jól folyjon be:DDD.Aztán 1 évig csak úgy csináltuk ,mert jól esett:D,és terhes is lettem...
2011. dec. 11. 19:48
2/13 anonim válasza:
Arra már nem emlékszem, csak arra, hogy a párom volt Alexander az orosz milliárdos én meg a szeretője Nadja. :DDD
Mi szerep játékoztunk és elengedtük magunkat. Semmi sem érdekelt minket, pedig nagyon szerettünk volna egy gyermeket. Össze is jött :]]]
2011. dec. 11. 19:49
3/13 anonim válasza:
az első babám fogalmam sincs h fogant, nem tudom a pontos idejét...
a tesonál már igen, mert nagyon rajta voltunk, ovuteszt-mikroszkop stb...ott napra pontosan tudom mikor fogant a baba. akkor épp misszionáriusba csináltunk:)
én sosem álltam gyertyába meg feküdtem direkt még perceket mozdulatlanul...aminek be kell menni az bemegy,minden különösebb trükk nélkül. :) tudom könnyű mondani, de ne görcsölj rajta...élvezd..:)
2011. dec. 11. 19:54
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos csak rásegítéssel jött össze az első is, annak 3 éve. Most tesót szeretnénk neki, de csak gyógyszerrel fog össze jönni, és a gyógyszert 3 hónapig lehet csak szedni utánna fél évig pihi. Az első hónapon túl vagyok.
2011. dec. 11. 19:59
5/13 anonim válasza:
Én arra esküszöm hogy én hason fexem,ő meg rajtam,hátulról hatol be előre...na érted:-) Kicsit hátrahajló a méhem azt hiszem,én háromszor lettem igy terhes!
2011. dec. 11. 20:17
6/13 anonim válasza:
Az elsőnél oldalfekvésben voltunk és hátulról szexeltünk.Előtte fasírtban voltunk,úgyhogy nagyon be voltunk indulva.A másodiknál kutyapóz.Akkor pedig kezdtünk betegek lenni és nagyon nyögve nyelős volt az együttlét.Mindkétszer mélyen tudott bennem lenni a pózok miatt és nekem a misszionárius póz után egyébként is rögtön kifolyik az áru.Rögtön fürdünk emiatt.Mindkétszer az ovulálást számoltam.
2011. dec. 11. 20:18
7/13 anonim válasza:
Szerintem segíteni fog a gyógyszer, Clostilbeytet szedsz?
én nem tudom, hogy milyen pózban csináltuk, de többször is hülyére röhögtük magunkat, mert próbálgattuk, hogy megy be a legmélyebbre, és folyik ki a legkevesebb maganyag :D:D
szóval viccesre vettük az első hónapot, és össze is jött, pedig sokszor hülyültünk, és leginkább 2 perces teljesítmény sexek voltak. amúgy kutya póz után még meresztettem a popóm az égbe, és akkor nem folyt ki szinte semmi. nekem a gyertyázás nem jött be :D
sok sikert :)
2011. dec. 11. 21:53
8/13 anonim válasza:
Hát ez tetszik ez a kérdés! Szerintem mikor megfogant a kisasszony akkor a mi leglehetetlenebb szutuban voltunk!Ránk jött anyunál és ott voltunk együtt.Ő dolgozott,én meg még otthon laktam igy miért ne! Szóval a szobában állva és vhogy hátulról!:$ (pirulás)
2011. dec. 11. 22:02
9/13 anonim válasza:
Az első babánál vegyes éjszaka volt, a másodiknál misszionárius (vagy talán az is vegyes?). :)
2011. dec. 11. 22:11
10/13 anonim válasza:
Misszionárius póz volt. De nekünk rögtön össze is jött a pöttöm :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!