Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukák! Ti milyen pózban...

Anyukák! Ti milyen pózban csináltátok a babát? Milyen pózban voltatok, hogy összejött?

Figyelt kérdés
Van erre valami speciális? Tehát arra gondolok, hogy az a jó, ha alul vagy? és ha felül, akkor kifolyik, és nem fel folyik? Utánna egyből el lehet menni fürödni? Vagy jó, ha fél órát fekszel (a gravitáció miatt?) Vagy ezek mind mellékesek?
2011. dec. 11. 19:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekünk is misszionárius a másodiknál terveztük a babát de nem görcsöltünk rá, arra emlékszem csak hogy nagyon jó volt az az együttlét. Az első fiam tabletta mellett véletlenke, az első közös görögországi nyaraláson készült, a pózra nem emlékszem csak arra hogy akkor is nagyon felszabadultak voltunk és az átadtuk magunkat az élvezeteknek.
2011. dec. 12. 12:06
 12/13 anonim ***** válasza:

tegnap 19:49es vagyok.

én pco-s vagyok. az első baba meglepi baba volt,nem tudatosan dolgoztunk rajta (ezért nem is tudom mikor fogant pontosan)

a második babára tudatosan készültünk, én is clostit szedtem, első honapban összejött szerencsére. drukkolok h nektek is sikerüljön mielőbb. amugy nekem a dokim mondta h már nem az a tendencia h 3hónap után szünet...egy ismerősöm pl az 5ik clostis hónapban lett állapotos, ugy volt h még egy hónap mehet neki ha nem jön össze, de szerencsére meglett a bébi:)

2011. dec. 12. 20:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek a babájához!

és Köszönöm a válaszokat!

A gyertya pózt szerintem ki fogom hagyni, de a többi jöhet! :))

2011. dec. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!