Megnéznétek a tesztem?
Figyelt kérdés
Röviden leírom a történetem:
Kislányunk első próbálkozós hónapban sikerült. 6 hónapja dolgozunk a kis tesó projekten, ezalatt volt 3 kémiai terhességem. Az orvos szerint ezt nehéz már a természet szelektálására fogni. meghagyta,hogy a ciklus 2. felében szedjek 2x1 Duphastont 10 napig, majd várjak 1-2 napot és teszteljek, ha pozi a tesztem, akkor pedig kezdjem el újra a gyógyszert. Tegnap elfogyott a gyógyszeradagom, de nem bírtam ki és ma teszteltem egyet. Szerintetek folytassam a gyógyszer szedését?
Itt a kép:
Mellékesen még megjegyzem, hogy a kémiai terhességeimnél nagyon korán voltak tüneteim, émelygés, sőt 1 héttel a nemvárt előtt pozitív teszt! Most ilyen nem volt.
2015. okt. 18. 14:15
11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Az a terhesség is csak kémiai szintre jutott, hiába volt a Duphaston. Volt egy fogam, ami olyan gyulladást csinált,hogy a tarkómon kihullott a hajam (csak a húzás után vettem észre, ahogy kezdett visszanőni). Nagyon úgy tűnik, hogy ez volt a gond, mert most már várandós vagyok és a tesztjeim olyan majd leugranak a csíkok :D
2016. febr. 3. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!