Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már biztos hogy nem sikerült...

Már biztos hogy nem sikerült ez a hónap sem?

Figyelt kérdés

Ma első vizelettel csináltam egy sugaras xepilt és negatív lett :-( tegnap volt meg jön érzésem, a melleim iszonyatosan fáj, és krém szerű folyásom van. De mára már van egy pattanás is az arcomon, 2-3 nap múlva kéne meg jönie,,

Tudom nem sikerült mondjátok ti is hogy már ki kellett volna mutatnia a tesztnek?

2015. okt. 18. 09:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy nem sikerült. Nekem is volt pattanás (ami az első trimeszterben végig volt többször, és a másodikban is ki-ki jövöget), voltak pms-hez nagyon hasonló tüneteim. A hüvelyváladék mindenkinél egyéni, tehát ez alapján sem lehet semmit mondani, én sem vettem semmi extrát észre annó. A 14. dpo-n, nemvárt napja után 2 nappal nekem halvány pozitív volt az x-epil, előtte két nappal volt először szintén az x-epil baromi halvány, de már rózsaszín. Idő kell a hcg-nek. És ugye, ha nem tudod az ovud pontos idejét, akkor simán lehetsz 2-3 nap csúszásban is.

Ettől függetlenül nem akarok hamis reményt táplálni, mert sokaknak teljesen elmaradnak a pms tüneteik, amikor baba van. De, mint a mellékelt ábra mutatja, ez egyáltalán nem törvényszerű. Én megértem a lelki állapotod, én is nagyon akartam ezt a babát, figyeltem a tüneteket, teszteltem, vadásztam a csíkot, de én élveztem ezt, meg türelmetlen is vagyok:) Tudtam, hogy a hormonjaimat rendbe kellett raknom, ezért hosszabb időn át készültem az akciózásra is. Viszont azt is jól a számba rágták, hogy a nyugodt lelki állapot a sikerhez 60%-ot tesz ki! Szóval ha nagyon ezen kattogsz, ahogy én is, javaslok rendszeres relaxálást, fertility jógázást, aviva tornát, amik jó irányba fókuszálják a figyelmed. Én még családállításra is elmentem, hogy tuti ne álljon az útba semmilyen nem tudatos dolog.

Szóval, bár nem ovuteszteltem, és nem hőmérőztem, bőven kimerítettem az itt sokak által leírt "rástresszelő" kategóriát. Hormonokat is nézettem hónapokkal korábban (és milyen jól tettem), illetve vitaminokat is el kezdtem szedni. Az egyetlen dolog, ami nem jött be, az az időzített együttlét, így nem tudtunk igazán lazítani, így arról teljesen le is tettem.

Az oké, hogy mondják skan, hogy ne stresszelj, mert akkor nem sikerül, de akkor mit csinálj, ha nagyon szeretnéd? Nyilván ezen jár az agyad. És lehet is tenni a rágörcsölés ellen, amit fentebb írtam, kiegészítve sok szabad levegőn töltött sétával, és olyan dolgok csinálásával, amik örömöt okoznak. Ja és nálunk férjem is egészségesen evett, szedett vitaminokat, sportolt, átmozgatta ő is az alhasát, szóval ketten készültünk rá, mert nemcsak a nőn múlik, kellenek a gyors, ügyes spermák is:)

Drukkolok, és naaagy levegő, kifúj:) youtubeon vannak fenn nagyon jó vezetett meditációk, ajánlom pl. A tükörképem, vagy A sziget címűt.

2015. okt. 18. 12:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Tudom én kértem hogy mondjátok hogy nem sikerült, de nem primitív választ kértem!

Utolsó nagyon aranyos vagy és jól le írtál mindent köszönöm neked.

Nem csinálok nagy ügyet ebből a kérdésből. Meg várom a nemvárt napját és csinálok másik tesztet.

2015. okt. 18. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy állsz? Kimaradt? Teszteltél? Drukkolunk ám :)
2015. okt. 20. 19:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődésed, csináltam tesztet Negatív volt és már sajnos meg is jött.
2015. okt. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!