Ma első vizelettel csináltam egy sugaras xepilt és negatív lett :-( tegnap volt meg jön érzésem, a melleim iszonyatosan fáj, és krém szerű folyásom van. De mára már van egy pattanás is az arcomon, 2-3 nap múlva kéne meg jönie,,
Tudom nem sikerült mondjátok ti is hogy már ki kellett volna mutatnia a tesztnek?
Aligha hiszem hogy a válaszaink segítenek azon hogy milyen hülye vagy a felesleges túl korai teszteléssel.
2015. okt. 18. 09:05
2/14 anonim válasza:
Legalább milliószor leírták már ezen az oldalon, hogy legelőször az elmaradt menstruáció napján érdemes tesztelni!!! De, még olyankor sem biztos, hogy kimutatja a terhességet. Nem értem miért nem lehet utána nézni a dolgoknak,meg mi értelme van magadat stresszelni.
2015. okt. 18. 09:14
3/14 A kérdező kommentje:
De itt többen is írják hogy menstruáció előtt már halvány pozitív volt a tesztjük, ezért is nem akarom bele élni magam.
És nem vagyok hülye!!! Csak babát szeretnénk!
2015. okt. 18. 09:22
4/14 anonim válasza:
Így nem is fog összejönni...Túlságosan stresszelsz,másra sem tudsz gondolni.És annál a sok nőnél,akiket itt látsz,nem mindnél halvány pozi,sokszor csak száradási,amit bemagyaráznak halványnak,és sajnos mindig van 1-2 nő,akik ezt megerősítik.Nem biztos,hogy nem vagy terhes,de a peteérés a ciklus közepén van,utána kb.14 napnak kell eltelnie,hogy mutassa a teszt.Tehát a nemvárt első napján.Nálad max.9-10 nap telt még el,nagyon korán teszteltél.Ezek,amiket leírtál inkább mensi tüntetek,de persze bármi lehet.Jobb lenne,ha a pozitív tesztet nem várnád,mert bedilizel.
2015. okt. 18. 09:38
5/14 anonim válasza:
Nekem csak nemvárt napján vált halvány pozivá a tesztem. Szerintem amég nem jön meg van esély. Ja és görcsölt iszonyat a hasam és mégsem jött meg:) Ha ciklus végén sikerül a baba akkor simán nem mutatja előre a teszt, sőt! Van akinek hetekkel később lesz pozi csak a kimaradás után. Ne görcsölj rá:)
2015. okt. 18. 10:36
6/14 anonim válasza:
Sokaknak a nemvàrt napjàn, vagy utàna is halvàny a teszt. Legalàbb a nemvàrt napjàt vàrd meg. A tüneteid pedig semmit nem jelentenek.
2015. okt. 18. 10:42
7/14 anonim válasza:
rettenetes ez a gyk,hogy az összes bunkó itt gyűlik...
2015. okt. 18. 10:46
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor meg várom a nemvárt napját, és újra csak akkor fogok tesztelni.
Köszi a normális válaszokat, ja és tényleg borzalmas hogy itt a gyakorin meg fordulnak a bunkók, csak azt nem értem minek jönnek ide, kötekedni?! Aki nem vágyik gyermekre és nem vár hosszú ideje rá az át sem tudja élni, hogy egy ilyen babára vágyakozó nőben mi zajlik le.
De nem kell velük törődni figyelmet nem érdemelnek!
2015. okt. 18. 11:03
9/14 anonim válasza:
"Tudom nem sikerült mondjátok ti is hogy már ki kellett volna mutatnia a tesztnek?"
Te kérted,hogy írjuk,nem sikerült! Leírtam!
Legjobb tudomásom szerint nem a tesztelgetéstől lesz a gyerek,hanem a szextől!
Tesztelgetés helyett ugord meg a párod!
2015. okt. 18. 11:08
10/14 anonim válasza:
Te jó ég, mekkora paraszt emberek vannak! Szégyellhetnétek magatokat, undorítóak vagytok! Kérdező! Ne foglalkozz ezekkel a kreténekkel, remélem összejött a baba! Fel a fejjel! Megértem, hogy tesztelgetsz, ilyenkor türelmetlen az ember! Még simán lehet baba, tesztelj újra késés után 2 nappal kb....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!