Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elveszítem? Mit tudok ebben a...

Elveszítem? Mit tudok ebben a helyzetben tenni, hogy ne történjen meg?

Figyelt kérdés

Mensi helyett barnázás volt/van negyedik napja. Tegnap délután pozitív lett a hcg teszt...

orvos azt mondta, hogy lehet korai vetélés...ha nem piros vérzés van, és nem görcsölök, akkor nincs teendő... jövőhét szerdán fog megnézni...

De addig még annyi idő van.

2015. okt. 16. 08:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy héttel csúszott a peteérésed, így a barnázás lehetett beágyazódás miatt is, ez pedig magyarázza, miért nem látott még semmit az ultrahangon (ez esetben nem 5 hetes terhességnek számít, hanem 4 hetesnek, és ilyenkor még nem igazán látni a petezsákot.)
2015. okt. 25. 18:22
 22/29 anonim ***** válasza:
40%

A 8-as vagyok és igen, tisztában vagyok, h mi ez a hormon, mivel lombikoztam :P

Szerintetek az véletlen, hogy ezt csak receptre lehet kapni és nem lehet csak úgy kikérni a gyógyszertárban? Oké, h termeli a szervezet, de fogjátok már fel, h nem szabad random módon beszedegetni, ezért írja fel doki...és ha nem írja fel, annak oka van...és aki beszedegetett összevissza Utrogestant, csak úgy találomra, az örüljön, h nem lett baja és jól sült a el a dolog, de másnak ne adjon ilyen tanácsot.

A fogamzásgátlók is a szervezetben megtalálható hormonokat tartalmazzák, mégsem mindegy, h milyet szedsz be, mekkora hormontartalmút. Orvos dönti el és azt sem lehet megvenni recept nélkül, vajon miért okoskák....talán mert nem játék.

De ti csak szedegessetek be mindenfélét, mert itt a gyk-n nemtomkik azt mondták, h nekik hazsnált...DD Nevetségesen buták vagytok, már ne is haragudjatok. Na és hogy találtátok ki, h mennyit vesztek be belőle? Megnéztétek, h a gyakorin mások mennyit szoktak?:D Honnan szereztetek Utrogestant, ha a doki nem írt fel? Neten megvettétek más megmaradt gyógyszereit....ezzel nem is lenne baj, ha már az orvos kiszabta az adagot, de így...édes istenem :D

2015. okt. 25. 19:00
 23/29 whitelady1 ***** válasza:
Látom ismét kedves vagy!!! Mindenki tudja, hogy csak doki tudja felírni, ezáltal máshogy nem is tudna hozzá jutni! Ergo ha másképp nem tud hozzájutni az ember, az orvos úgyis megadja az adagolást!! Mi lenne ha kevésbé lennél rosszindulatú???? Nem értem minek szólsz hozzá, ha csak a másikkal tudsz kötekedni... Gondolom ebben éled ki örömed!!!
2015. okt. 25. 20:46
 24/29 anonim ***** válasza:
Talán úgy adagoljuk, hogy előzőleg már kellett beszedni, és az alapján? Szerinted honnan lenne itthon ilyen gyógyszer, ha előzőleg nem az orvos írta volna fel? :D Szerintem logikus...
2015. okt. 25. 20:46
 25/29 anonim ***** válasza:

De figyu, áruld már, hogy hogyan tudnánk beszedegetni csak úgy, ha Te magad is írod, hogy receptre lehet kiváltani?

Szerinted leszúrtam érte egy nőgyógyászt a sikátorban, vagy kiraboltam egy gyógyszertárat???

Értem én, hogy véded az igazad, de legalább gondold át.

2015. okt. 25. 20:50
 26/29 A kérdező kommentje:

Kedves 21 -es válaszoló! köszönöm a válaszod. Én is erre gondolok.... de akkor pedig ki lehet dobni a kukába a tudományt :)

itt a görbém:

[link]

[link]

2015. okt. 26. 07:50
 27/29 A kérdező kommentje:

És még annyit, a korai terhességi tünetek is megvannak: fáradtság, émelygés, hányinger, mellfájdalom....

gondolom, ha nem fejlődne valaki bent, akkor ezek a tünetek nem erősödnének :O

2015. okt. 26. 07:53
 28/29 anonim válasza:
Jó tanácsként : addig, míg nem igazolt méhen belül a terhesség, tilos bármilyen hormont tömni barnázásra!!!! A progipótló gyógyszerek ugyanis nem csak a méhen belüli magzatot erősítik, hanem a méhen kívülit is, ami akár tragédiával is végződhet!!!!! Kedves kérdező, nagyon jól tetted, h nem szedtél addig semmit, míg nem látták a terhességed ultrahangon. Elárulod mi lett a történeted vége? Én is ebben a cipőben járok most és nagyon félek, h méhen kívüli.... Hüvelyin már kétszer sem látott semmi petezsákot....
2016. jan. 8. 21:17
 29/29 A kérdező kommentje:

Szia! most látom, hogy írtál :) Köszönöm a válaszod, és az érdeklődést!

Sajna nem fejlődött rendesen (méhen belül) :(

6 hetesen "kilökődött", műszeres befejezése lett :(

De mikor már szabálytalan alakú petezsákot látott (6+2), akkor sem kaptam semmit (gondolom ez már nem volt jó jel)

ui. 2 hónapja és 8 napja volt a műtét :(

2016. jan. 14. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!