Elveszítem? Mit tudok ebben a helyzetben tenni, hogy ne történjen meg?
Mensi helyett barnázás volt/van negyedik napja. Tegnap délután pozitív lett a hcg teszt...
orvos azt mondta, hogy lehet korai vetélés...ha nem piros vérzés van, és nem görcsölök, akkor nincs teendő... jövőhét szerdán fog megnézni...
De addig még annyi idő van.
A 8-as vagyok és igen, tisztában vagyok, h mi ez a hormon, mivel lombikoztam :P
Szerintetek az véletlen, hogy ezt csak receptre lehet kapni és nem lehet csak úgy kikérni a gyógyszertárban? Oké, h termeli a szervezet, de fogjátok már fel, h nem szabad random módon beszedegetni, ezért írja fel doki...és ha nem írja fel, annak oka van...és aki beszedegetett összevissza Utrogestant, csak úgy találomra, az örüljön, h nem lett baja és jól sült a el a dolog, de másnak ne adjon ilyen tanácsot.
A fogamzásgátlók is a szervezetben megtalálható hormonokat tartalmazzák, mégsem mindegy, h milyet szedsz be, mekkora hormontartalmút. Orvos dönti el és azt sem lehet megvenni recept nélkül, vajon miért okoskák....talán mert nem játék.
De ti csak szedegessetek be mindenfélét, mert itt a gyk-n nemtomkik azt mondták, h nekik hazsnált...DD Nevetségesen buták vagytok, már ne is haragudjatok. Na és hogy találtátok ki, h mennyit vesztek be belőle? Megnéztétek, h a gyakorin mások mennyit szoktak?:D Honnan szereztetek Utrogestant, ha a doki nem írt fel? Neten megvettétek más megmaradt gyógyszereit....ezzel nem is lenne baj, ha már az orvos kiszabta az adagot, de így...édes istenem :D
De figyu, áruld már, hogy hogyan tudnánk beszedegetni csak úgy, ha Te magad is írod, hogy receptre lehet kiváltani?
Szerinted leszúrtam érte egy nőgyógyászt a sikátorban, vagy kiraboltam egy gyógyszertárat???
Értem én, hogy véded az igazad, de legalább gondold át.
És még annyit, a korai terhességi tünetek is megvannak: fáradtság, émelygés, hányinger, mellfájdalom....
gondolom, ha nem fejlődne valaki bent, akkor ezek a tünetek nem erősödnének :O
Szia! most látom, hogy írtál :) Köszönöm a válaszod, és az érdeklődést!
Sajna nem fejlődött rendesen (méhen belül) :(
6 hetesen "kilökődött", műszeres befejezése lett :(
De mikor már szabálytalan alakú petezsákot látott (6+2), akkor sem kaptam semmit (gondolom ez már nem volt jó jel)
ui. 2 hónapja és 8 napja volt a műtét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!